Nacomi Gentelman Gezichtsreinigingsgel voor mannen 140 ml

€ 7,90
Inclusief belasting

Gezichtsreinigingsgel is een uitstekend product voor mannen, dat een grondige reiniging van de gezichtshuid mogelijk maakt

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Nacomi Gentelman Gezichtsreinigingsgel voor mannen 140 ml

Gezichtsreinigingsgel is een uitstekend product voor mannen, dat een grondige reiniging van de gezichtshuid mogelijk maakt terwijl de lipidenbalans behouden blijft. Verwijdert effectief onzuiverheden en overtollig talg zonder de beschermlaag van de huid te beschadigen. Hier zijn de belangrijkste ingrediënten en hun voordelen:

-Ecodermine™ prebioticum: Helpt de beschermende barrière van de huid te versterken en herstelt de natuurlijke bacteriële microflora, waardoor het evenwicht van de bacteriële microflora en een gevoel van comfort behouden blijft.

-Niacinamide (vitamine B3): Helpt bij het reguleren van de talgproductie, egaliseert de huidskleur, verheldert de teint, reinigt de poriën, ondersteunt regeneratieve processen, verbetert de huidtextuur, vermindert fijne lijntjes en verhoogt de elasticiteit van de huid.

- Panthenol : hydrateert de huid perfect, waardoor deze zacht en elastisch wordt. Het heeft een positief effect op de regeneratie van de huid, verzacht irritaties en helpt de gezonde uitstraling van de mannenhuid te behouden.

-Elestab™: een ingrediënt dat huidirritaties verzacht en de conditie ervan positief beïnvloedt.

-Glycerine: accumuleert en bindt water in de opperhuid, waardoor een optimale hydratatie wordt gegarandeerd, waardoor voedingsstoffen in de diepere lagen van de huid kunnen doordringen. Verzacht en egaliseert de teint.

De gel reinigt niet alleen de huid, ale verzorgt, hydrateert en ondersteunt ook regeneratieve processen, waardoor een gezonde en jeugdige uitstraling van de mannenhuid behouden blijft. Bovendien maakt de uitgesproken mannelijke geur de dagelijkse verzorging tot een aangenaam ritueel.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de gel aan op de vochtige gezichtshuid, masseer zachtjes en was vervolgens af met water. Vermijd introductie in het oog. Product voor uitwendig gebruik.

SAMENSTELLING

Aqua , laurylglucoside, natriumcocoylisethionaat, glycerine, niacinamide, sorbitol, cocamidopropylbetaïne, kaliumpalmitoyl gehydrolyseerd tarwe-eiwit, lecithine, lactitol, panthenol, tocoferol, xylitol, coco-glucoside, glyceryloleaat, glycerylstearaat, glycoldistearaat, hexamidinediisethionaat, Tetranatriumglutamaatdiacetaat, guarhydroxypropyltrimoniumchloride, ascorbylpalmitaat, gehydrogeneerde palmglyceridencitraat, melkzuur, citroenzuur, parfum, kaliumsorbaat, natriumbenzoaat, natriumchloride, natriumhydroxide, 2-fenoxyethanol, coumarine, hexylcinnamal, linalool. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

116000
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902539720686

Nacomi Gentelman...

€ 7,90
group_work Toestemming voor cookies