Eveline Kajal Oogpotlood Zwart

€ 2,50
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Dostępny

Een handige automatische eyeliner met een Eye Max Precision veegapplicator stelt je in staat om strakke, matte en precieze lijnen te creëren op het ooglid dat de ogen benadrukt en visueel vergroot. De speciale applicator van delicate latex is perfect voor het creëren van modieuze smokey eyes make-up.

Het potlood is zacht genoeg om precies en precies een lijn te trekken op de bovenste en onderste oogleden, tegelijkertijd is het hard genoeg om niet aan de wimperlijn te blijven haken en klontjes tussen de wimpers achter te laten.
De cosmetica heeft een romige fluwelen textuur, waardoor je moeiteloos een lijntje kunt trekken zonder de tere huid rond de ogen uit te rekken, en dankzij de actieve ingrediënten in de formule kun je een spectaculair visueel effect combineren met verzorgende verzorging:
- LANOLIN is een natuurlijk ingrediënt met een multidirectioneel effect, dat de water-lipidenbalans van de opperhuid reguleert en de huid verzacht en glad maakt.
- BIJENWAS bevat mineralen die de huid perfect elastisch en zacht maken.

De ultraduurzame Long Lasting Effect 24h formule in combinatie met minerale pigmenten zorgen ervoor dat je de hele dag kunt genieten van perfecte oogmake-up.
U kunt make-up gemakkelijk en snel verwijderen met elke make-upremover.

05230
a lot

Specifieke referenties

ean13
5901761915112

Eveline Kajal Oogpotlood Zwart

€ 2,50
group_work Toestemming voor cookies