Dax Perfecta Feromonen Actief Geparfumeerde Body Mist Pink Passion 200 ml

€ 9,20
Inclusief belasting

Het zal je in staat stellen mannelijke passie te wekken

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

Dax Perfecta Feromonen Actief Geparfumeerde Body Mist Pink Passion 200 ml

Het zal je in staat stellen mannelijke passie te wekken. Het zal alle zintuigen beïnvloeden dankzij de natuurlijke ingrediënten van actieve feromonen, die het mechanisme van seksuele communicatie activeren en de interesse in mannen stimuleren. Een intrigerende geur die niet kan worden genegeerd. Expressieve fruitaroma's van rode bessen, perzik en limoen worden gebroken met bloemige accenten van roos, ylang-ylang en jasmijn, die lichtheid en een verleidelijke toon geven

HOE TE GEBRUIKEN

Spray de nevel op het lichaam op een afstand van 20-30 cm. Vermijd wrijven en inademen. Niet rechtstreeks op het gezicht en de ogen spuiten. Niet gebruiken op een geïrriteerde huid. LET OP: Ontvlambaar. Verwijderd houden van vuur en andere warmtebronnen.

SAMENSTELLING

Aqua , alcohol, parfum, PPG-26-buteth-26, glycerine, PEG-40 gehydrogeneerde ricinusolie, betaïne, synthetisch fluorflogopiet, propaandiol, jasminum officinale bloemextract, ceratonia siliqua fruitextract, fenethylalcohol, buteth-3, polyacrylaat kruispolymeer- 6, natriumbenzotriazolylbutylfenolsulfonaat, tributylcitraat, natriumsulfaat, hydroxyacetofenon, fenoxyethanol, propyleenglycol, linalool, benzylsalicylaat, coumarine, limoneen, geraniol, CI 77891, CI 14720.

De exacte samenstelling staat op de verpakking

108879

Specifieke referenties

ean13
5900525076762

Dax Perfecta Feromonen...

€ 9,20
group_work Toestemming voor cookies