Cynkokrem Go Cream voor kinderen vanaf de eerste levensdag 50 ml

€ 4,60
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Laatste items in voorraad

Cynkokrem Go Crème voor kinderen vanaf de eerste levensdag 50 ml

Cynkokrem GO is een crème voor kinderen vanaf de eerste levensdagen, speciaal gemaakt voor de verzorging van de geïrriteerde, gevoelige en atopische huid van zuigelingen en kinderen. Dit delicate product beschermt de huid effectief tegen huiduitslag, luieruitslag en irritatie.

Belangrijkste eigenschappen:

-Bescherming tegen irritaties: Beschermt de huid tegen irritaties en de gevolgen daarvan, zoals huiduitslag of luieruitslag.

-Kalmerende werking: De crème heeft een verzachtende werking en geeft verlichting aan de gevoelige huid van baby's.

-Huidgenezing: Ondersteunt het genezingsproces van de huid en beschermt tegen de negatieve effecten van irritatie.

-Versterkend en hydraterend: het heeft een versterkend en hydraterend effect en zorgt voor de elasticiteit en een gezond uiterlijk van de huid.

-Beperking van de groei van micro-organismen: Het product beperkt de groei van pathogene micro-organismen en ondersteunt de gezondheid van de huid van het kind.

Cynkokrem GO is een uitgebreide crème voor kinderen die de gevoelige huid vanaf de eerste levensdagen verzorgt en deze uitgebreide verzorging en bescherming biedt.

HOE TE GEBRUIKEN

Voor de dagelijkse verzorging van de gevoelige, geïrriteerde, atopische en acnehuid. Het kan worden gebruikt bij zuigelingen vanaf de eerste levensdagen.

SAMENSTELLING

Aqua , Paraffinum Liquidum, Zinkoxide, Glycerine, Lanoline, Polyglyceryl-3 Polyricinoleaat, Panthenol , Propyleenglycol, Prunus Amygdalus Dulcis Olie, Olea Europaea Fruitolie, Cera Alba, Paraffine, Polyglyceryl-3 Diisostearaat, Magnesium , Natriumbenzoaat, Tocoferol, Helianthus Annuus Zaadolie, Citroenzuur, Parfum. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

112239
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5901315021986

Cynkokrem Go Cream voor...

€ 4,60
group_work Toestemming voor cookies