LaQ Kit Kocica Piwonia Shower Gel 500 ml + Face Wash Mousse 100 ml + Face Butter 50 ml

€ 20,70
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

BESCHRIJVING

EEN UITZONDERLIJKE CADEAUSET VOOR VROUWEN

Originele en ongelooflijk geurige cadeauset voor vrouwen, bestaande uit:

1.  Douchegel voor raskatten. De sensuele en heerlijke geur van de gel stimuleert alle zintuigen tot actie, geeft een vrouw sensualiteit, wildheid, mysterie en elegantie... Het product is bedoeld voor vrouwen met een sterke persoonlijkheid.

2.  Voedende gezichtswasmousse. Een delicate mousse met een mooie, vrouwelijke geur. Het hoge gehalte aan plantaardige glycerine, frambozenzaadolie, een complex van hydraterende ingrediënten en pioenroosextract maken de huid zijdezacht en intens gehydrateerd.

3.  Een gezichtsboter met een sensuele geur. Natuurlijke gezichtsboter met een ongelooflijk sensuele parfumgeur. Het bevat karitéboter, hennepolie, frambozenzaadolie, watermeloenolie en vitamine E, die de huid van het gezicht intensief regenereren. Intensieve hydratatie zorgt onder andere voor. allantoïne, pantenol en Copaida-balsem, terwijl olijfolie de beschermende barrière versterkt, waardoor deze intens gehydrateerd en gevoed wordt.

De producten Laq hebben, naast werkelijk prachtige geuren en sensationele verpakkingen, unieke en originele productbeschrijvingen. Ze zijn perfect voor een geschenk.

104101

Specifieke referenties

ean13
5902730836124

LaQ Kit Kocica Piwonia...

€ 20,70
group_work Toestemming voor cookies