Apis Secret Of Youth Opvullend en verstevigend algenmasker met Linefill™ complex 20 g

€ 1,60
Inclusief belasting

Het masker bevat een unieke combinatie van het Linefill™-complex, dat de lipidensynthese stimuleert met revitaliserend orchidee-extract en

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
3
Niet op voorraad

BESCHRIJVING

Het masker bevat een unieke combinatie van het Linefill™-complex, dat de lipidensynthese stimuleert met revitaliserend orchidee-extract, en de bruine algen Ascophyllum Nodosum en Fucus Vesiculosus die de collageenproductie stimuleren. Verrijkt met anti-aging Afrikaanse rooibos en diamantstof. Vermindert perfect en maakt rimpels glad.
Indicaties: Voor de rijpere huid die versteviging, gladheid en verbetering van de huidspanning vereist.


Eigenschappen:
- gladmaken, de zichtbaarheid van rimpels en mimische lijnen verminderen,
- hydraterend,
- toenemende collageensynthese,
- verstevigend
- diep regenererend, versterkend.

 

Actieve ingrediënten:

  • Linefill™-complex - activeert de synthese van lipiden en optimaliseert door vulling de vermindering van rimpels, waardoor de huid perfect glad wordt.

  • Orchidee-extract - heeft sterke antioxiderende, hydraterende en gladmakende eigenschappen.

  • Bruine algen Ascophyllum Nodosum en Fucus Vesiculosus - bruine algen activeren de synthese van collageen en elastine. Ze verstevigen, voeden en verbeteren zichtbaar de elasticiteit van de huid.

  • Afrikaanse rooibos - bevat flavonoïden, evenals micro- en macro-elementen met een hoog gehalte aan vitamine C, is een uitstekende antioxidant. Beschermt effectief tegen huidverouderingsprocessen.

  • Alginaat - 100% extract van bruine algen, rijk aan gemakkelijk opneembare alginaten, polysacchariden, aminozuren, vitamines, jodium, silicium, calcium- en magnesiumverbindingen en micro-elementen. Het versterkt de huid, hydrateert diep, vermindert roodheid en irritatie.

HOE TE GEBRUIKEN

Voeg 40 ml niet-koolzuurhoudend mineraalwater toe aan 15 g van het masker en roer krachtig tot een dikke consistentie. Aanbrengen met een spatel op gezicht en hals, 15-20 minuten laten inwerken. Nadat het is uitgehard, verwijdert u het masker door het volledig te verwijderen en wast u eventuele resten weg met een tonicum

SAMENSTELLING

Earth , Calcium , natriumalginaat, tetranatriumpyrofosfaat, trinatriumfosfaat, calciumcarbonaat. Titaandioxide, Rooibos. Sesamum Indicum Seed Extract, Caprylic/Capric Triglyceride, Dimethyl Isosorbide, Fucus Vesicolosus Extract, Ascophyllum Nodosum Extract, Lecithine, Sorbitol, Panthenol , Glucose, Trilaureth-4-fosfaat, Orchid -extract, Mica, Cl. 77891.

104367

Specifieke referenties

ean13
5901810005306

Apis Secret Of Youth...

€ 1,60
group_work Toestemming voor cookies