ONLYBIO Botanic Clinic Young Treatment anti-rimpel Micellair water 300 ml

€ 8,91
Inclusief belasting

Micellaire vloeistof voor de dagelijkse verzorging van een huid die niet stevig genoeg is

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

ONLYBIO Botanic Clinic Young Treatment anti-rimpel Micellair water 300 ml

Micellaire vloeistof voor de dagelijkse verzorging van een huid zonder stevigheid en met zichtbare rimpels. Verwijdert effectief make-up van ogen, lippen en gezicht. Het reinigt niet alleen de huid, maar voedt, hydrateert en egaliseert ook de kleur. Het product verbetert de structuur en herstelt de elasticiteit. De formule is rijk aan ingekapselde vitamine E. Het is een innovatieve methode om ingrediënten naar de diepe lagen van de huid te brengen, waar ze langzaam worden vrijgegeven.

HOE TE GEBRUIKEN

Doordrenk een wattenschijfje in de tonic en veeg het voorzichtig over het eerder gereinigde gezicht, waarbij u de ogen vermijdt. Gebruik regelmatig na het wassen van je gezicht.

SAMENSTELLING

Aqua, Polyglyceryl-4 Lauraat/Sebacate, Propaandiol, Polyglyceryl-6 Caprylaat/Capraat, Coco-Glucoside, Bakuchiol, Glycerine, Squalaan, Tocoferol, Prunus Amygdalus Dulcis (Zoete Amandel) Olie, Helianthus Annuus (Zonnebloem) Zaadolie, Pentylene Glycol, Cocamidopropylbetaïne, natriumsurfactine, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, citroenzuur, benzoëzuur, dehydroazijnzuur, benzylalcohol, parfum, citronellol, geraniol, linalool, limoneen. De exacte samenstelling staat op de verpakking

109199
a lot

Specifieke referenties

ean13
5904209840595

ONLYBIO Botanic Clinic...

€ 8,91
group_work Toestemming voor cookies