• -€ 1,60
  • topdeal
  • - € 1,60

De gewone Peeling met AHA -zuren 30% + BHA 2% 30 ml

€ 11,30
€ 12,90
Inclusief belasting Laagste prijs binnen 30 dagen vóór de promotie: € 10,90

De werking van peeling omvat het reguleren van de werking van de talgklieren, heeft antibacteriële en ontstekingsremmende effecten, reinigt verstopte talgklieropeningen, egaliseert de huidskleur, exfolieert de verhoornde laag van de opperhuid en vermindert fijne rimpels en littekens.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
8

De gewone Peeling met AHA -zuren 30% + BHA 2% 30 ml

De gewone AHA 30% + BHA 2% peelingoplossing, ook wel de "bloedpeeling" genoemd, is een geavanceerde oplossing die α-hydroxyzuren (glycolzuur, melkzuur, wijnsteenzuur, citroenzuur) en β-hydroxyzuur (salicylzuur) combineert. ).). Door de unieke combinatie van deze ingrediënten kun je verschillende huidafwijkingen, zoals verkleuringen, rimpels, effectief verminderen en overmatige talgproductie reguleren, vooral bij de vette huid. Het product bevat ook een derivaat van Tasmaanse peper, dat irritatie veroorzaakt door het gebruik van zuren vermindert, de huidtextuur egaliseert, de poriën reinigt en onvolkomenheden vermindert. Bovendien zorgen het verknoopte polymeer van hyaluronzuur en provitamine B5 voor een optimale hydratatie en ondersteunt het zwarte wortelextract de bescherming van de huid. De pH-waarde van het product bedraagt circa 3,6, wat belangrijk is voor de werking van de zuren. Het belangrijkste AHA-zuur in de samenstelling is glycolzuur met een pKa-waarde van 3,6, wat de keratolytische kracht van het product beïnvloedt.

Het product bevat:

-α-hydroxyzuren en β-hydroxyzuur - hebben een keratolytisch effect, verlichten verkleuringen en reguleren de werking van talgklieren,

- Aloëbladsap - kalmeert, kalmeert en hydrateert,

-Hyaluronzuur - zorgt voor optimale hydratatie,

-Tasmaanse peperbladextract - heeft ontstekingsremmende eigenschappen en vermindert zwelling.

De werking van het product omvat onder meer het reguleren van de werking van de talgklieren, heeft antibacteriële en ontstekingsremmende eigenschappen, reinigt verstopte talgklieren, egaliseert de huidskleur, exfolieert de verhoornde laag van de opperhuid, vermindert fijne rimpels en littekens en heeft een gunstig effect op de huidstructuur bij regelmatig gebruik. Het product wordt aanbevolen voor de vette, gecombineerde, rijpe huid, met verkleuringen, acnelittekens, verontreinigde huid en grijze, doffe huid.

HOE TE GEBRUIKEN

Om het beste resultaat te bereiken, raden wij aan dit product één of twee keer per week te gebruiken, waarbij de voorkeur uitgaat naar avondgebruik. Zorg ervoor dat de huid vóór het aanbrengen grondig gereinigd en droog is. Verdeel gelijkmatig over het gezicht en de hals met uw vingertoppen, vermijd het gebied rond de ogen. Laat het product niet langer dan 10 minuten op de huid liggen. Na deze tijd grondig wassen met lauw water.

Denk eraan het product niet te gebruiken op een gevoelige, beschadigde of schilferende huid. Vermijd bij het aanbrengen en afwassen contact met de ogen en de omgeving ervan. Vanwege het gehalte aan alfahydroxyzuren (AHA) en bètahydroxyzuren (BHA), die de gevoeligheid van de huid voor zonlicht kunnen verhogen, raden wij aan een zonnebrandcrème te gebruiken en de tijd die u in de zon doorbrengt tijdens het gebruik van het product te beperken. week na voltooiing. Deze formule bevat een zeer hoge concentratie vrije zuren, daarom raden wij aan deze alleen te gebruiken door ervaren gebruikers van exfoliatieproducten waarvan de huid niet gevoelig is. Aandacht! Gebruik dit product niet samen met:

-EUK 134,

-"Buffet",

-Buffet + Copper 1% ,

-Argireline-oplossing 10%,

-Matrixyl 10% +HA,

-Alfaliponzuur 5 %,

-Azelaïnezuursuspensie 10%,

-Glycolzuur 7% tonifiërende oplossing,

-Melkzuur 10% + HA,

-Melkzuur 5% + HA,

-Amandelzuur 10% + HA,

-Salicylzuur 2% oplossing,

-100% Niacinamidepoeder.

Wij raden aan om vóór het eerste gebruik een allergietest uit te voeren. Zie ons bericht over de allergietest voor meer informatie.

SAMENSTELLING

Glycolzuur, Aqua ( Water ), Aloe Barbadensis Bladwater, Natriumhydroxide, Daucus Carota Sativa Extract, Propaandiol, Cocamidopropyl Dimethylamine, Salicylzuur, Kaliumcitraat, Melkzuur, Wijnsteenzuur, Citroenzuur, Panthenol , Natriumhyaluronaat Crosspolymeer, Tasmannia Lanceolata Fruit /Bladextract, glycerine, pentyleenglycol, xanthaangom, polysorbaat 20, trinatriumethyleendiaminedisuccinaat, kaliumsorbaat, natriumbenzoaat, ethylhexylglycerine, 1,2-hexaandiol, caprylylglycol. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

114511
a lot

Specifieke referenties

ean13
769915191004

De gewone Peeling met AHA...

€ 12,90 € 11,30
group_work Toestemming voor cookies