Sylveco Enzymatische Peeling Papaïne en Bromelaïne 75 gr

€ 12,40
Inclusief belasting

Zachte peeling op basis van papaya- en ananas-enzymen

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

Sylveco Enzymatische Peeling Papaïne en Bromelaïne 75 gr

Een zachte gezichtspeeling op basis van papaya- en ananas-enzymen is een uitstekende manier om de huid effectief te reinigen, vooral bij een gevoelige en vasculaire huid. De formule van dit preparaat richt zich op het proces van proteolyse van dode epidermale cellen en biedt tegelijkertijd intensieve zorg. De enzymen bromelaïne uit ananas en papaïne uit papaja zijn de belangrijkste kracht van deze peeling, waardoor dode huidcellen effectief worden geëxfolieerd zonder dat mechanisch schuren nodig is. Hierdoor is het preparaat zacht voor de huid en zorgt het voor een diepe reiniging. De enzymactiviteit blijft behouden dankzij de aanwezigheid van oliën en boter die rijk zijn aan voedingsstoffen en vochtinbrengende ingrediënten. Deze peeling maakt de huid niet alleen glad, ale egaliseert ook de kleur, waardoor de teint stralend en gezond blijft. Het wordt vooral aanbevolen voor mensen met een overgevoelige huid, verwijde haarvaten, maar ook voor degenen die mechanische behandelingen of zure exfoliatie vermijden. Het werkt zacht, veroorzaakt geen irritatie en biedt tegelijkertijd een effectieve verwijdering van dode huidcellen. Dankzij dit wordt het reinigingsproces aangenaam en zacht en voldoet het perfect aan de behoeften van de gevoelige huid.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid van het product aan op een vochtige huid. vermijd het gebied rond de ogen en masseer gedurende minimaal 5 minuten. Maak uw handen af en toe nat met water en ga door met de massage. Spoel grondig af met warm water. Gebruik 1-2 keer per week, afhankelijk van uw behoeften.

SAMENSTELLING

Prunus Amygdalus Dulcis-olie, Elaeis Guineensis-olie, Theobroma Cacaozaadolie, Butyrospermum Parkii-boter, Glycerylstearaat, Laurylglucoside, Papaïne, Bromelaïne, Hydroxystearinezuur, Cymbopogon Schoenanthus-olie, Tocoferylacetaat, Pelargonium Graveolens-olie, Citrus Limonum Peel-olie, Allantoïne, Benzyl Alcohol, dehydroazijnzuur, citral, citronellol, geraniol, limoneen, linalool. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

115430

Specifieke referenties

ean13
5902249015706

Sylveco Enzymatische...

€ 12,40
group_work Toestemming voor cookies