Tołpa My Skin Changer Oh My Glow Acid gezichts- en Peeling 40 ml

€ 9,60
Inclusief belasting

Verwijdert voorzichtig eelt en onthult de natuurlijke glans van de huid

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
7

Acid Peeling is een product dat een unieke combinatie van exfoliërende en verhelderende supermoleculen bevat. Het is bedoeld voor gebruik op het gezicht en rond de ogen. Deze scrub verwijdert zacht eelt en onthult de natuurlijke glans van de huid. Bovendien geven glinsterende pigmenten de huid een onmiddellijke uitstraling en heeft calamine een verzachtende werking en vermindert roodheid. Door deze peeling te gebruiken, kunt u de effectiviteit van de dagelijkse huidverzorging ondersteunen, vooral bij grijstinten, verkleuringen, oneffenheden, lokale schilfering, roodheid en mee-eters. Dit product is ook geschikt voor de couperosehuid.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de peeling gelijkmatig aan op het gezicht en rond de ogen. na 10 minuten masseer met natte handen en spoel af met lauw water. Gebruik 3 keer per week.

SAMENSTELLING

Aqua , glycerine, cococaprylaat, glycerylstearaatcitraat, cetearylalcohol, calamine, hydroxypropylzetmeelfosfaat, mica, turfextract, maltobionzuur, glycolipiden, fosfolipiden, tocoferol, xanthaangom, parfum, natriumbenzoaat, methylpropaandiol, caprylylglycol, benzoëzuur , CI 77891. De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking.

112003
a lot

Specifieke referenties

ean13
5903900963435

Tołpa My Skin Changer Oh My...

€ 9,60
group_work Toestemming voor cookies