Ronney Professional Beschermende Shampoo voor alle haartypes Classic Latte Pleasure 1000 ml

€ 4,60
Inclusief belasting

Beschermende shampoo voor alle haartypes

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Ronney Professional beschermende shampoo voor alle haartypes Classic Latte Pleasure 1000 ml

Een beschermende shampoo die voor alle haartypes is ontworpen, is een cosmetisch middel dat veel voordelen voor uw haar kan bieden. Dit is waarom je het zou moeten gebruiken:

-Uitstekende haarvoeding: deze shampoo kan uw haar voorzien van essentiële voedingsstoffen die uw haar helpen versterken en hydrateren. Dit is vooral belangrijk als je haar droog, dof of beschadigd is.

-Extra bescherming: Een beschermende shampoo kan ook ingrediënten bevatten die het haar beschermen tegen schade veroorzaakt door externe factoren zoals UV-straling, uitdroging of luchtvervuiling.

-Zachtheid en glans: bij regelmatig gebruik van deze shampoo kan uw haar zachter en glanzender worden. Hierdoor zien ze er gezond en mooi uit.

Een beschermende shampoo is een goede keuze als je de algehele gezondheid van je haar wilt behouden en het tegen beschadiging wilt beschermen. Houd er rekening mee dat elk product enigszins anders kan werken, afhankelijk van uw haartype. Het is dus de moeite waard om te experimenteren om er een te vinden die het beste bij uw behoeften past.

HOE TE GEBRUIKEN

Masseer de shampoo in nat haar, was het en spoel het grondig uit.

SAMENSTELLING

Aqua , natriumlaurethsulfaat, natriumchloride, natriumcocoylglutamaat, Panthenol , natriumlaurylglucose, carboxylaat, glycerine, laurylglucoside, cocamide dea, cocamidopropylbetaïne, polyquaternum-7, parfum, natriumcocamphoactaat, citroenzuur, tetranatrium-EDTA, methylchloorisothiazolinonene, benzyl Benzoaat, Methylisothiazolinone. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112790
a lot

Specifieke referenties

ean13
5060589154636

Ronney Professional...

€ 4,60
group_work Toestemming voor cookies