BIOVAX Trychologic Shampoo voor haar en hoofdhuid Roos 200 ml

€ 7,01
Inclusief belasting

De shampoo is een totaaloplossing voor een gezonde hoofdhuid en mooi haar, ontwikkeld met de veeleisende behoeften van huid en haar in gedachten

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2
Niet op voorraad

BIOVAX Trychologic Shampoo voor haar en hoofdhuid Roos 200 ml

Biovax Trychologic is een innovatieve lijn dermocosmetica ontworpen voor een gezonde hoofdhuid- en haarverzorging. De producten uit deze lijn zijn het resultaat van samenwerking met dermatologen en trichologen en zijn gebaseerd op modern onderzoek en ingrediënten met multidirectionele werking. De gespecialiseerde anti-roosbehandeling maakt deel uit van deze lijn en bevat ingrediënten die zijn ontworpen om de oorzaken en symptomen van roos te bestrijden. Multi Antidandruff CPLX met piroctonolamine beperkt de groei van bacteriën en schimmels die verantwoordelijk zijn voor roos, waardoor huidschilfers en jeuk worden verminderd. Het HydroUrea-complex hydrateert de hoofdhuid intensief, en het probioticum en D- pantenol verzachten ontstekingen en herstellen de pH-balans van de huid.

De shampoo uit deze lijn helpt:

-Verminder de symptomen van roos.

-Reinigt effectief de hoofdhuid.

-Ondersteunt de balans van het huidmicrobioom.

Studies hebben de effectiviteit van de shampoo bevestigd bij het verminderen van de symptomen van roos, het voorkomen van herhaling ervan, het verlichten van het jeukgevoel en het reinigen van de hoofdhuid en het haar. Bovendien beschermt en herstelt het de balans van het huidmicrobioom.

HOE TE GEBRUIKEN

Aanbrengen op de natte hoofdhuid, masseren tot schuim ontstaat en 2-3 minuten laten inwerken. Spoel vervolgens grondig uit.

SAMENSTELLING

Aqua , natriumlaurethsulfaat, laurylglucoside, cocamidopropylbetaïne, glycerine, sorbitol, piroctone-olamine, cocoglucoside, glyceryloleaat, PEG-7 glycerylcocoaat, cetrimoniumchloride, polyquaternium-10, Lactobacillus-ferment, Panthenol , tocoferol, barnsteenzuur, hydroxyethyl Ureum, Xylitylglucoside, Anhydroxylitol, Xylitol, Gehydrogeneerde Palmglyceridencitraat, Lecithine, Ascorbylpalmitaat, Citroenzuur, Tetranatriumglutamaatdiacetaat, Natriumbenzoaat, Kaliumsorbaat, Parfum, Geraniol, Hexylcinnamal. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112979

Specifieke referenties

ean13
5900116092584

BIOVAX Trychologic Shampoo...

€ 7,01
group_work Toestemming voor cookies