Tołpa Green normalisatie. ontgiftende shampoo voor vet haar 300 ml

€ 6,90
Inclusief belasting

De shampoo reinigt de hoofdhuid diep en effectief

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

Tołpa Normaliserende en ontgiftende shampoo voor vet haar 300 ml

De shampoo reinigt de hoofdhuid en het haar diep en effectief van onzuiverheden, stylingmiddelen en overtollig talg. Het voorkomt een vette hoofdhuid en haar. Ontgift sterk en reguleert de afscheiding van talg. Het tilt het haar bij de wortels op, geeft ze lichtheid en frisheid. Beschermt tegen milieuvervuiling. Dankzij de micellaire formule kan het dagelijks gebruikt worden. Aanbevolen, zelfs voor de zeer gevoelige huid.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de shampoo aan op de handpalm, meng het met een beetje water en verdeel het over vochtig haar. Masseer gedurende ongeveer 2 minuten. Spoel met water.

SAMENSTELLING

Aqua , Lauryl Glucoside, Natriumcocosulfaat, Glycerine, Polyglyceryl-4-capraat, Betaïne, Melaleuca Alternifolia-bladolie, Helianthus Annuus-zaadolie, Nigella Sativa-zaadextract, Rosmarinus Officinalis-bladextract, Arctium Majus-wortelextract, Turfextract, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, melkzuur, limoneen, methylpropaandiol, benzoëzuur, caprylylglycol, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, triethylcitraat, glycerylcaprylaat. De actuele samenstelling staat vermeld op de productverpakking

109524

Specifieke referenties

ean13
5902719419010

Tołpa Green normalisatie....

€ 6,90
group_work Toestemming voor cookies