beBIO Ewa Chodakowska natuurlijke shampoo voor normaal haar 300 ml

€ 6,00
Inclusief belasting

Natuurlijke shampoo voor normaal haar

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
4

beBIO Ewa Chodakowska natuurlijke shampoo voor normaal haar

Natuurlijke volumeshampoo voor normaal haar. Ideaal voor frequent gebruik voor normaal haar en mensen die volume nodig hebben. Ingrediënten van natuurlijke oorsprong maken het gemakkelijker om je haar te kammen en voegen volume en gladheid toe. Aloëbladsap en een complex van extracten van ginseng, wit licht en Afrikaanse weegbree - herstellen het natuurlijke volume en de vitaliteit van het haar. De shampoo bevat stimulerend extract van Afrikaanse peper en verzachtend extract van zoete amandel. Het is ook verrijkt met mineralen uit zeezout, die de goede werking van de hoofdhuid en het haar ondersteunen en voeden.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid shampoo aan op nat haar, masseer zachtjes en spoel daarna uit. Herhaal dit als je haar het nodig heeft.

SAMENSTELLING

Aqua , Coco-Glucoside, Natrium Coco-Sulfaat, Glycerine, Sea Salt , Aloe Barbadensis Juice , Glyceryl Oleaat, Natriumbenzoaat, Guar Hydroxypropyltrimonium, Citroenzuurchloride, Parfum, Biosacchardie Gum-1, Aframomum Melegueta Zaadextract, Prunus Amygdalus Dulcis Zaad Extract, Glycerylcaprylaat, Plantago Psyllium Zaad Extract, Panax Ginseng Wortel Extract, Lamium Album Extract, Natriumlevulinaat, Natriumanisaat, Kaliumsorbaat

106024
a lot

Specifieke referenties

ean13
5907731958233

beBIO Ewa Chodakowska...

€ 6,00
group_work Toestemming voor cookies