YOPE Familove Natuurlijke Haarshampoo 750 ml

€ 7,80
Inclusief belasting

FAMILOVE Shampoo - De beste optie voor het hele gezin

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

YOPE Familove Natuurlijke Haarshampoo 750 ml

FAMILOVE shampoo is de meest gezinsvriendelijke shampoo die ultrazacht en veilig is voor de hoofdhuid. Geschikt voor alle haartypes, uiterst efficiënt en ideaal voor dagelijks gebruik.De shampoo is gemaakt voor de verzorging van alle haartypes, zelfs de gevoelige. De uitgebalanceerde formule hydrateert en voedt het haar, en natuurlijke ingrediënten reinigen de hoofdhuid zachtjes en vergemakkelijken het kammen, waardoor een gevoel van frisheid ontstaat. Belangrijk is dat het geschikt is voor het hele gezin, zowel volwassenen als kinderen vanaf 3 jaar. Buitengewone ingrediënten zoals aloë-sap en zoete amandelolie voeden en hydrateren het haar, verzachten hoofdhuidirritaties en versterken de natuurlijke beschermende barrière. Bovendien maakt een complex van polysachariden uit chiazaden en vlas het haar glad, waardoor het gemakkelijker doorkambaar wordt. Ontdek haarverzorging die effectiviteit combineert met zachtheid.

HOE TE GEBRUIKEN

Masseer zachtjes een kleine hoeveelheid shampoo in de hoofdhuid. Als je je haar vaak wast, hoef je niet de hele lengte grondig te reinigen; het schuim dat vloeit bij het uitspoelen van de shampoo is voldoende.

SAMENSTELLING

Aqua , kokosglucoside, natriumkokossulfaat, natriumlauroylsarcosinaat, cocamidopropylbetaïne, gluconolacton, sorbitol, levulinezuur, aloe juice , olea europaea fruitolie, prunus amygdalus dulcis olie, guarhydroxypropyltrimoniumchloride, glycerine, natriumlevulinaat, linum usitatissimum (lijnzaad)zaadextract, lysine, salvia hispanica zaadextract, pentyleenglycol, caprylzuur, fenylpropanol, xylitol, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, natriumchloride, citroenzuur, parfum, benzylalcohol. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

114003
a lot

Specifieke referenties

ean13
5903760203566

YOPE Familove Natuurlijke...

€ 7,80
group_work Toestemming voor cookies