ONLYBIO Hair in Balance All Inclusive hydraterende Haarshampoo 400 ml

€ 6,90
Inclusief belasting

Een zachte shampoo die niet alleen reinigt, ale ook hydrateert

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
12

ONLYBIO Hair in Balance All Inclusive hydraterende Haarshampoo 400 ml

Hydraterende shampoo is een perfecte oplossing voor de droge en geïrriteerde hoofdhuid, ideaal voor haarverzorging volgens de "OMO"-methode. Het is uitzonderlijk zacht en het belangrijkste ingrediënt, Decyl Glucoside uit kokosnoot, heeft huidverzorgende eigenschappen. Belangrijk is dat de formule van deze shampoo geen SLS en SLES bevat, waardoor deze zacht is voor de huid. Bovendien hydrateren kokos- en papaja-extracten het haar en beschermen het tegen schadelijke externe factoren. De shampoo reinigt het haar grondig, waardoor het zacht en gezond blijft. Het werkt niet alleen effectief, ale zorgt ook voor een prettige gebruikservaring dankzij de tropische geur van ananas en kokosnoot, waardoor je in een goed humeur komt. Het is een zachte shampoo die niet alleen reinigt, maar ook hydrateert en de balans van de hoofdhuid herstelt. Wat het uniek maakt, is dat het is gemaakt door de sociale mediagemeenschap en dat de geur, het label en de productnaam door klanten zijn gekozen, wat het nog unieker maakt en is afgestemd op de behoeften van gebruikers.

HOE TE GEBRUIKEN

Masseer zachtjes een kleine hoeveelheid shampoo in de hoofdhuid. Als je je haar vaak wast, hoef je niet de hele lengte grondig te reinigen; het schuim dat vloeit bij het uitspoelen van de shampoo is voldoende.

SAMENSTELLING

Aqua , Decyl Glucoside, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleaat, Cocos Nucifera Fruit Extract, Carica Papaya Leaf Extract, Astrocarya Murumuru Zaadboter, Butyrospermum Parkii (Shea) Boter, Shea Butter Ethyl Esters, Decyl Cocoaat, Glyceryl Stearaat, Polyglyceryl-3 Dicitraat/ Stearaat, cetearylalcohol, cellulosegom, xanthaangom, glycerine, propaandiol, citroenzuur, melkzuur, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, benzylalcohol, benzoëzuur, dehydroazijnzuur, tocoferol, parfum, coumarine, limoneen. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

114213
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5905805282741

ONLYBIO Hair in Balance All...

€ 6,90
group_work Toestemming voor cookies