Isana Cafeïne Haarshampoo 250 ml

€ 6,10
Inclusief belasting

De unieke formule activeert de haarzakjes en ondersteunt hun natuurlijke groei

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Isana Cafeïne Haarshampoo 250 ml

Cafeïneshampoo is een innovatief product verrijkt met een bijzondere werkzame stof, cafeïne. Deze unieke formule activeert de haarzakjes en ondersteunt hun natuurlijke groei. Bovendien zorgt het hoogwaardige pantenol in de shampoo voor voedingsstoffen, waardoor het haar gezonder, sterker en vol energie wordt. Dit product is dermatologisch getest en bevestigt de huidtolerantie. De vriendelijke pH maakt de shampoo zacht voor de hoofdhuid en ondersteunt tegelijkertijd de conditie van het haar effectief. Bovendien is de shampooreceptuur 100% vrij van microplastics, wat een extra voordeel is voor mensen die het milieu belangrijk vinden. Dankzij de innovatieve formule is cafeïneshampoo een uitstekende keuze voor diegenen die de conditie van hun haar willen verzorgen en de groei ervan willen stimuleren.

HOE TE GEBRUIKEN

Masseer zachtjes in vochtig haar en laat ongeveer 2 minuten intrekken. Spoel vervolgens grondig uit. Herhaal de toepassing indien nodig. Geschikt voor dagelijkse haarwassing.

SAMENSTELLING

Aqua , natriumlaurethsulfaat, cocamidopropylbetaïne, natriumchloride, laureth-2, cafeïne, gehydrolyseerd tarwe-eiwit, Panthenol , glycerine, propyleenglycol, hydroxypropylguarhydroxypropyltrimoniumchloride, menthol, decylglucoside, parfum, hexylkaneel, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, Fenoxyethanol, Citroenzuur, Natriumhydroxide, CI 42051 De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking

114529
just a few left

Specifieke referenties

ean13
4305615347813

Isana Cafeïne Haarshampoo...

€ 6,10
group_work Toestemming voor cookies