HairTry Date met Enzymatic Exfoliate Haarshampoo 500 ml

€ 23,60
Inclusief belasting

Een innovatieve enzymatische shampoo die uitgebreide hoofdhuidverzorging biedt

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2

HairTry Date met Enzymatic Exfoliate Haarshampoo 500 ml

Een innovatieve enzymatische shampoo die uitgebreide hoofdhuidverzorging biedt en tegelijkertijd volume en frisheid aan het haar toevoegt. Dit multifunctionele product maakt de verzorging eenvoudiger, effectiever en aangenamer. Het belangrijkste ingrediënt van de shampoo is ficine, een enzym gewonnen uit vijgen, dat 20 keer sterker is dan papaïne. Ficin verwijdert effectief dode epidermiscellen, exfolieert zachtjes de huid en laat deze fris en glad achter. Dit is een ideale oplossing voor mensen die geen tijd hebben voor een regelmatige hoofdhuidpeeling en deze tegelijkertijd in uitstekende conditie willen houden. Keratoline™C PS is een ander ingrediënt dat het exfoliatieproces van dode epidermiscellen ondersteunt. Dit proteolytische enzym, verkregen tijdens het fermentatieproces, maakt het huidoppervlak glad, bevordert de celvernieuwing en heeft een revitaliserende werking. Gemengde oppervlakteactieve stoffen, bestaande uit anionische, amfotere en niet-ionische stoffen, zorgen voor een grondige reiniging van de hoofdhuid zonder irritatie en uitdroging. De formule van de shampoo creëert een romig schuim dat zich perfect verspreidt en een gevoel van frisheid achterlaat. Een bijkomend voordeel van dit product is het vermogen om het haar vanaf de wortels te laten stuiteren, waardoor het luchtiger en voller wordt. De shampoo is niet alleen verzorgend, ale ook een ontspannend ritueel, dankzij de lichte en aangename geur die het aanbrengen aangenamer maakt.

HOE TE GEBRUIKEN

Neem de juiste hoeveelheid shampoo en schuim deze in uw handen. Verdeel over de hoofdhuid en masseer gedurende een minuut met cirkelvormige bewegingen, daarna afspoelen. Herhaal de handeling en laat het schuim voor de tweede keer 7-10 minuten staan. Gebruik niet vaker dan één keer per week. Vermijd contact met de ogen.

SAMENSTELLING

Aqua , Natriummyrethsulfaat, Coco-Betaïne, Caprylyl/Caprylglucoside, Natriumchloride, Cetrimoniumchloride, Ficine, Glycerine, Propyleenglycol, Bacillus Ferment, Dehydroazijnzuur, Benzylalcohol, Tetranatriumglutamaatdiacetaat, Parfum. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

115476
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5903991666154

HairTry Date met Enzymatic...

€ 23,60
group_work Toestemming voor cookies