HairTry Feel the NMF vochtinbrengende haarshampoo 500 ml

€ 16,70
Inclusief belasting

Universele shampoo met hydraterende werking

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Niet op voorraad

HairTry Feel the NMF vochtinbrengende haarshampoo 500 ml

Universele shampoo met hydraterende werking, perfect voor het hele gezin. De speciale formule garandeert een effectieve reiniging en hydratatie van de hoofdhuid en het haar over de gehele lengte. De gelconsistentie vergemakkelijkt het aanbrengen, schuimt gemakkelijk en de juiste viscositeit voorkomt dat het door de vingers lekt. Gemengde oppervlakteactieve stoffen met anionische, amfotere en niet-ionische stoffen zorgen voor een grondige reiniging zonder irritatie en uitdroging. De shampoo bevat tevens actieve ingrediënten: 1% MOISTURIZING FACTOR, pantenol en gluconolacton. Deze combinatie herstelt de balans in het verstoorde huidmicrobioom, terwijl de hoofdhuid wordt verzacht en verzacht. Het POLYPLANT MOISTURIZING-complex, op basis van extracten van arnica, klimop, kaasjeskruid, komkommer, muurcrème, vlierbes en linde, hydrateert de huid en het haar effectief tot in de punten, terwijl het jeuk en roodheid verlicht. Regelmatig gebruik van de shampoo maakt het haar licht, vol volume en gelift bij de wortels. Daarnaast heeft de shampoo een frisse, licht parfumgeur die het aanbrengen aangenamer maakt en is de grote, efficiënte verpakking gemaakt van 98% ecologisch rPET-materiaal.

HOE TE GEBRUIKEN

Neem de juiste hoeveelheid en schuim de shampoo in uw handen. Verdeel over de hoofdhuid, masseer gedurende 3 minuten met cirkelvormige bewegingen en spoel af. Herhaal de actie. Vermijd contact met de ogen.

SAMENSTELLING

Aqua , natriummyrethsulfaat, coco-betaïne, coco-glucoside, natriumchloride, Babassu Oil glycereth-8-esters, sorbitansesquicaprylaat, dinatriumlaurylsulfosuccinaat, Panthenol , natrium-PCA, Arnica Montana-bloemextract, glucose, ureum, glutaminezuur, Sambucus Nigra Bloemenextract, Malva Sylvestris-bloemenextract, Lysine, Glycine, Allantoïne, Hedera Helix-bladextract, Tilia Platyphyllos-bloemenextract, Cucumis Sativus-fruitextract, Parietaria Officinalis-extract, Gluconolacton, Glycerine, Melkzuur, Parfum, Propyleenglycol, Natriumbenzoaat, Kaliumsorbaat , Tetranatriumglutamaatdiacetaat. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

115478

Specifieke referenties

ean13
5903991666130

HairTry Feel the NMF...

€ 16,70
group_work Toestemming voor cookies