Nivea Reinigingspads voor neus, kin en voorhoofd 8 stuks

€ 7,30
Inclusief belasting

Het product reinigt perfect verstopte poriën

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

Nivea Reinigingspads voor neus, kin en voorhoofd 8 stuks

Het product reinigt perfect verstopte poriën, verwijdert overtollig talg en herstelt een egale en gezonde uitstraling van de huid. Het is extreem gemakkelijk te gebruiken en past zich aan de oneffenheden van het gezicht aan, perfect hechtend aan de huid. Slechts een paar momenten met ons product is alles wat je nodig hebt om je huid te verfraaien. In de set vind je strips die zijn afgestemd op de zones die het meest worden blootgesteld aan de vorming van mee-eters, zoals de kin, neus en het voorhoofd. Hierdoor is de procedure uiterst eenvoudig en snel uit te voeren en zijn de effecten verbluffend.

HOE TE GEBRUIKEN

Maak het stuk leer nat waar je de strip wilt plakken. Scheur vervolgens de beschermfolie af en druk deze tegen de huid. Laat het vervolgens 10-15 minuten intrekken totdat het droog is. Scheur vervolgens voorzichtig de strip eraf.

SAMENSTELLING

Parfum, Linalool, Geraniol, Limonene, Citral, Methylparaben, Natriumcitraat, Titaandioxide, PEG-12 Dimethicon, Polysilicone-13, Glycerine, Aqua , Silica, Polyquaternium-37

De actuele samenstelling staat vermeld op de productverpakking

110014

Specifieke referenties

ean13
4005808195862

Nivea Reinigingspads voor...

€ 7,30
group_work Toestemming voor cookies