Marion Ziołovo hydro Oogpleisters Kruidencomplex 2 stuks

€ 1,69
Inclusief belasting

hydro -oogpleisters met een kruidencomplex

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

Marion Ziołovo hydro Oogpleisters Kruidencomplex 2 stuks

Hydrogel-oogpleisters met een kruidencomplex zijn een innovatief product dat dankzij de hydrogelformule een diepe penetratie van actieve ingrediënten in de diepste lagen van de opperhuid mogelijk maakt. Een complex van kruiden, waaronder: toverhazelaar, klimopblad, sint-janskruid, arnicakruid, verrijkt met groene thee-extract, heeft een verzachtende, regenererende werking en vermindert de zichtbaarheid van zwellingen en donkere kringen onder de ogen. De productformule is gebaseerd op 97% ingrediënten van natuurlijke oorsprong, wat de vlokken delicaat en huidvriendelijk maakt. Het product hydrateert, verzacht en verbetert de algehele conditie van de huid rond de ogen.

HOE TE GEBRUIKEN

Verwijder de pleister uit de beschermende blisterverpakking. Plaats de pads onder uw ogen, zodat ze aan de huid hechten. Wacht 20 minuten. Verwijder de bloemblaadjes. Masseer de niet-geabsorbeerde vloeistof in de huid.

SAMENSTELLING

Arnica-extract, sint-janskruidextract, toverhazelaarextract, klimopextract, paardenkastanje-extract, groene thee-extract, wijnbladextract. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

114678

Specifieke referenties

ean13
5902853065319

Marion Ziołovo hydro...

€ 1,69
group_work Toestemming voor cookies