More 4 Care Get Your Tan zelfbruinend gezichts- en lichaamselixer 15 ml

€ 8,49
Inclusief belasting

Een verzorgend zelfbruinend elixer voor gezicht en lichaam

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
7

More 4 Care Get Your Tan zelfbruinende Elixir voor gezicht en lichaam 15 ml

Het verzorgende zelfbruinende elixer voor gezicht en lichaam is een innovatief product dat al na één gebruik het effect geeft van een gezonde bruine kleur. Dit zijn de belangrijkste kenmerken:

-Snel bruiningseffect: dankzij dit elixer bereikt u al na het eerste gebruik het effect van een zonovergoten huid. Dit is de perfecte oplossing als je een stralende look wilt bereiken zonder ego langdurig aan de zon bloot te stellen.

-Eenvoudig aan te brengen: Door eenvoudig aan te brengen kunt u een egaal bruiningseffect bereiken zonder strepen. Een paar druppels van het elixer kunnen worden toegevoegd aan uw favoriete crème, serum of lotion, waardoor u de intensiteit van uw bruine kleur kunt personaliseren.

-Geen karakteristieke geur: Deze zelfbruiner heeft niet de karakteristieke geur van kunstmatige bruining, waardoor het gebruik aangenaam en comfortabel is.

- ADVANCED -TAN COMPLEX: De elixirformule bevat een natuurlijke zelfbruinende substantie die de huid in korte tijd gelijkmatig bruin maakt, waardoor het effect van een gezonde bruine kleur ontstaat.

-Kokosextract: De toevoeging van kokosnootextract voedt en maakt de huid onmiddellijk glad, waardoor deze comfortabel wordt gehydrateerd.

Het verzorgende zelfbruinende elixer is de perfecte oplossing om een gezond uitziende bruine kleur te krijgen zonder blootstelling aan de zon. Gemakkelijk aan te brengen en een persoonlijk bruiningsniveau maken het een gemakkelijke manier om het gewenste effect te bereiken.

HOE TE GEBRUIKEN

Voeg, afhankelijk van het gewenste effect, de juiste hoeveelheid druppels toe aan een portie crème, serum of balsem. Was uw handen onmiddellijk na het aanbrengen. Het bruine effect is afhankelijk van de natuurlijke huidskleur, de hoeveelheid aangebracht product en de reactie van de huid op bruiningsproducten. Kan gebruikt worden op gezicht en lichaam.

2 druppels – stralende teint

4 druppels – subtiel bruin

8 druppels – goudbruin

12 druppels – intens bruin

SAMENSTELLING

Aqua , dihydroxyaceton, propyleenglycol, glycerine, alcohol, betaïne, polysorbaat 20, Juglans Regia-bladextract, Cocos Nucifera-olie, Cocos Nucifera-fruitextract, Vaccinium Macrocarpon-fruitextract, trehalose, tocoferylacetaat, capryl- / caprinezuurtriglyceride, Rosmarinus Officinalis-bladextract, Helianthus Annuus zaadolie, xanthaangom, natriumhydroxide, PEG-60 gehydrogeneerde ricinusolie, caprylylglycol, ethylhexylglycerine, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, fenoxyethanol, fenethylalcohol, tetranatrium-EDTA, parfum, CI 15985, CI 16255. Volledige, huidige INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking.

112872
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5900116091754

More 4 Care Get Your Tan...

€ 8,49
group_work Toestemming voor cookies