Lirene Self Tanning Foam bronzing lichaamsschuim met biologisch kokoswater Espresso 150 ml

€ 9,80
Inclusief belasting

Bruinend espresso

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2
Niet op voorraad

Lirene Self Tanning Foam bronzing lichaamsschuim met biologisch kokoswater Espresso 150 ml

Bronzing Espresso Foam is een veganistische vochtinbrengende formule met biologisch kokoswater en 100% natuurlijke DHA. Snel absorberend schuim met 97% ingrediënten van natuurlijke oorsprong zorgt voor een gemakkelijke en gelijkmatige applicatie zonder strepen en verkleuring. Het effect van een gouden, natuurlijke bruine kleur is al een uur na het aanbrengen zichtbaar. Dankzij unieke actieve ingrediënten hydrateert en voedt het de huid intensief, waardoor deze glad en zacht aanvoelt. Een kleurtje dat niet verdwijnt tijdens het sporten? De formule met verbeterde duurzaamheid is speciaal ontwikkeld voor actieve mensen. Wanneer het schuim op de huid wordt aangebracht, komt er een delicaat koffiearoma vrij dat u in een goed humeur brengt. Bovendien minimaliseert het het gevoel van de karakteristieke geur van zelfbruiner. De bruine kleur houdt tot 5 dagen aan bij één gebruik. Actieve ingrediënten: Biologisch kokoswater hydrateert en voedt intensief. Biologisch acai-extract regenereert, maakt glad en voorkomt dat de huid haar stevigheid en elasticiteit verliest.

HOE TE GEBRUIKEN

Verdeel een kleine hoeveelheid schuim gelijkmatig over de huid, 1-2 keer per week (of vaker), afhankelijk van de gewenste bruiningsintensiteit. Was uw handen na het aanbrengen. Laat geen sporen achter op kleding.

SAMENSTELLING

210803 Aqua ( Water ), dihydroxyaceton, glycerine, PEG-40 gehydrogeneerde ricinusolie, cocamidopropylbetaïne, coco-glucoside, Cocos Nucifera-water, Euterpe Oleracea-fruitextract, Calcium , citroenzuur, gluconolacton, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, parfum (geur ). De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

115412

Specifieke referenties

ean13
5900717082250

Lirene Self Tanning Foam...

€ 9,80
group_work Toestemming voor cookies