Beauty of Joseon hydraterend Serum Ginseng SPF50 + 50 ml

€ 19,80
Inclusief belasting

Het vochtinbrengende serum is een echte delicatesse op het gebied van huidverzorging en combineert krachtige verzorgende eigenschappen met uitstekende bescherming tegen de zon.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Laatste items in voorraad

Beauty of Joseon hydraterend Serum Ginseng SPF50 + 50 ml

Het vochtinbrengende bruiningsserum is een echte delicatesse op het gebied van huidverzorging en combineert krachtige verzorgende eigenschappen met uitstekende bescherming tegen de zon. Dit serum beschermt uw huid niet alleen tegen UVA- en UVB-straling dankzij chemische filters SPF50+/PA++++, ale biedt ook actieve ingrediënten die de gezondheid en schoonheid ondersteunen. De hoofdpersoon van dit serum is ginseng-extract, een schat aan actieve ingrediënten met bewezen antioxiderende eigenschappen. Het heeft een regenererend, verstevigend en elastisch effect, waardoor de huid een jeugdige uitstraling krijgt. Het is een echte schat aan voordelen voor de huid. Niacinamide, ook bekend als vitamine B3, is een veelzijdig ingrediënt dat de talgproductie reguleert, de beschermende barrière van de huid versterkt, ontstekingsremmende en verhelderende eigenschappen heeft. Gecombineerd met ginseng creëert het een krachtige mix die de huidtextuur verbetert en zorgt voor een gezonde glans. Adenosine, een ander ingrediënt in dit serum, is een echt anti-verouderingswapen. Het vertraagt het verouderingsproces, heeft antirimpeleigenschappen, maakt de huid elastisch en versnelt de regeneratie ervan. Dit alles maakt het serum tot een perfecte bondgenoot in de strijd tegen de tekenen van veroudering. Bovendien beschermt vitamine E de huid tegen vrije radicalen, versterkt het de elasticiteit en voorkomt het vroegtijdige veroudering. Dit is een uitgebreid serum dat niet alleen de conditie van de huid verzorgt, maar deze ook uitgebreide bescherming biedt tegen schadelijke zonnestraling. Tijdens de dagelijkse verzorging wordt het serum een onvervangbaar element, dat de huid alles geeft wat ze nodig heeft om haar jeugdige uiterlijk en gezonde glans te behouden.

HOE TE GEBRUIKEN

Royaal aanbrengen op de gezichtshuid en elke 2-3 uur opnieuw aanbrengen.

SAMENSTELLING

Aqua , Panax Ginseng Wortelextract, Dibutyl Adipaat, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoaat, Bis-Ethylhexyloxyfenol, Methoxyfenyl Triazine, Alcohol, Acrylaten Copolymeer, Butylctyl Salicylet Hexyl Triazone, Niacinamide, Fenenethl Benzoaat, Panax Ginsng Berry Extract, Panax Ginseng Extract, Panax Ginseng Leaf/ Stengelextract, siliciumdioxide, methylpropaandiol, Olea Europaea ( Olive ) fruitolie, Amyris Balsamifera-schorsolie, Angelica Archangelica-wortelolie, Citrus Aurantium, Amara (bittere Orange ) blad-/twijgolie, Ferula Galbaniflua (Galbanum) harsolie, Jasminum Officinale ( Jasmine ) Olie, Panax Ginsengwortel, Extract, Isoamyl p-Methoxycinnamaat, Polysilicone-15, Polymethylsilsesquioxaan, 1,2-Hexaandiol, Dibutyl Lauroyl Glutamide, Pentyleenglycol, Dibutyl Ethylhexanoyl Glutamide, Ammonium Acryloyldimethyltauraat/VP Copolymeer, Natriumacrylaten Crosspolymeer-2, Natrium Polyacryloyldimethyltauraat, C30-45-alkyldimethylsilyl polypropylsilsesquioxaan, hydroxyacetofenon, adenosine, glycerine, butyleenglycol, ethylhexaandiol, tocoferol, ethylhexylglycerine, xanthaangom, dinatrium-EDTA. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

115475
just a few left

Specifieke referenties

ean13
8809864752689

Beauty of Joseon...

€ 19,80
group_work Toestemming voor cookies