Biovax Botanic Trichologische Peeling voor de hoofdhuid van Cistus en Nigella 125 ml

€ 6,70
Inclusief belasting

Grondig gereinigd haar en hoofdhuid

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Niet op voorraad

Biovax Botanic Trichologische Peeling voor de hoofdhuid van Cistus en Nigella 125 ml

Trichologische peeling aanbevolen voor regelmatig ritueel voor het verwijderen van hoofdhuid en haarmake-up. Verwijdert effectief onzuiverheden, dode huidcellen en resten van stylingcosmetica. De peeling verbetert de microcirculatie van de hoofdhuid, maakt de haarzakjes vrij en bereidt zich voor op verdere verzorgingsfasen. Biedt langdurige frisheid, dankzij de formule die compatibel is met fysiologische pH, herstelt het natuurlijke evenwicht van de huid. Organisch cistus-extract heeft dankzij het hoge gehalte aan polyfenolen een antioxiderende werking. Reguleert de vette hoofdhuid, reinigt intensief. Biologisch extract van zwart komijnzaad heeft een positief effect op de conditie van de hoofdhuid, verbetert het uiterlijk van het haar en verbetert de glans en vitaliteit. Muntextract, heeft antioxiderende, reinigende en verzachtende eigenschappen. Stimuleert de bloedsomloop, gaat veroudering tegen. Het effect op het haar:

- grondig gereinigd haar en hoofdhuid

- haar dat bij de wortels is opgegroeid

- vermindering van vet

- meer haarvolume

De formulering van de scrub is gebaseerd op zorgvuldig geselecteerde stoffen, die zorgen voor een effectieve reiniging van de hoofdhuid en het haar zonder het te verzwaren.

HOE TE GEBRUIKEN

Voer een zachte massage van 2 minuten uit met uw vingertoppen, cirkelvormige bewegingen. Spoel vervolgens de peelingdeeltjes uit met water en was je haar en hoofdhuid met shampoo. Was je haar indien nodig nog een keer. Gebruik de scrub regelmatig, één keer per week.

SAMENSTELLING

Aqua , Glycerine, Polymelkzuur, Methylpropanediol, Linus Usitatissimum (Lijnzaad) Zaadpoeder, Cistus Ladaniferus Blad/Stengel Extract, Nigella Sativa Zaad Extract, Mentha Piperita Blad Extract, Amaranthus Caudatus Zaad Extract, Crocus Sativus Eelt Extract, Juglans Regia Shell Poeder, Acrylaten /C10-30 alkylacrylaat kruispolymeer, PEG-40 gehydrogeneerde ricinusolie, parfum, fenoxyethanol, caprylylglycol, fenethylalcohol, Calcium , gluconolacton, tocoferol, benzylalcohol, Zea Mays-zetmeel, citroenzuur, triethanolamine, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, Hexyl Cinnamal De huidige samenstelling staat op de productverpakking

109873

Specifieke referenties

ean13
5905279070691

Biovax Botanic...

€ 6,70
group_work Toestemming voor cookies