beBIO Ewa Chodakowska LONGEVITY Natuurlijke Peeling die de haargroei stimuleert Dichtheid en versterking 100 ml

€ 7,80
Inclusief belasting

Verbetert de conditie van de hoofdhuid

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2
Niet op voorraad

beBIO Ewa Chodakowska LONGEVITY Natuurlijke Peeling die de haargroei stimuleert Dichtheid en versterking 100 ml

Natuurlijke peeling die de haargroei stimuleert uit de Density and Strengthening lijn is een innovatief product dat de natuur combineert met geavanceerde wetenschap. Dit is waarom je ervoor zou moeten kiezen:

Hoofdingrediënten:

-DensiForce™ Complex: zorgt ervoor dat actieve ingrediënten diep in de haarstructuur kunnen doordringen en de versterking ervan ondersteunen.

-Combinatie van resveratrol en NMN: Heeft een antioxiderende werking en beschermt collageen- en elastinevezels tegen schade, wat bijdraagt aan de algehele conditie van het haar.

-Aloë en arginine: dringen diep door in de huidlagen, hydrateren deze en versterken de lipidenlaag. Ze hebben een directe invloed op de haarzakjes en versnellen hun groei.

-Papaïne- en AHA -zuren: ze exfoliëren de dode opperhuid en reinigen de hoofdhuid effectief van onzuiverheden en resten van stylingcosmetica.

Aanvullende voordelen:

-Verbetert de conditie van de hoofdhuid.

-Voorkomt overmatig haarverlies.

-Bevordert de algehele haargroei.

-Bij regelmatig gebruik wordt het haar sterker, gevoed, zacht en glanzend.

Dankzij een unieke combinatie van actieve ingrediënten stimuleert de peeling de haargroei, reinigt het de hoofdhuid grondig en ondersteunt het de algehele gezonde conditie van het haar. Dit product past perfect in de "cleanical" filosofie en biedt pure, natuurlijke ingrediënten met geavanceerde technologie.

HOE TE GEBRUIKEN

Gebruik het product voordat u uw haar wast. Breng een kleine hoeveelheid scrub gelijkmatig aan op de droge hoofdhuid. Afhankelijk van uw behoeften, 5 minuten op de huid laten zitten en daarna grondig afspoelen met water. Na de behandeling wast u uw haar met shampoo.

SAMENSTELLING

Aqua , Glycerine, Aloe Barbadensis- Juice , Papaïne, Arginine, Nicotinamide-mononucleotide, Resveratrol, Glucose, Melkzuur, Ascorbinezuur, Gluconzuur, Appelzuur, Salicylzuur, Glycolzuur, Wijnsteenzuur, Stearinezuur, Myristinezuur, Palmitinezuur, Guarhydroxypropyltrimoniumchloride, Triticum Vulgare-bloemlipiden, Persea Gratissima-olie, Cellulosegom, Decylglucoside, Natriummethyloleoyltauraat, Natriumsesamfoacetaat, Polyglyceryl-3-distearaat, Polysorbaat 60, Polymethylmethacrylaat, Tricapryline, Citroenzuur, Natriumbenzoaat, Kaliumsorbaat, Benz ylalcohol, parfum. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

114373

Specifieke referenties

ean13
5908233663236

beBIO Ewa Chodakowska...

€ 7,80
group_work Toestemming voor cookies