SheFoot Superlight Deodorizing Gel - Voetpreparaat met Ureum 5 % 75 ml

€ 5,90
Inclusief belasting

Het kalmeert en verzacht irritaties en ondersteunt het regeneratieproces van de opperhuid

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2

SheFoot Superlight Deodorizing Gel - Voetpreparaat met Ureum 5 % 75 ml

De voetgel is licht en geurverdrijvend, bedoeld voor voetverzorging, vooral op plaatsen die gevoelig zijn voor overmatig zweten, keratose, verharding en ruwheid. Hier zijn de belangrijkste actieve ingrediënten en hun effecten:

-Aluin: Dit is een natuurlijk zoutkristal dat al eeuwenlang wordt gebruikt als deodorant en bescherming tegen overmatig zweten. Het heeft een samentrekkend effect, waardoor een omgeving ontstaat die onvriendelijk is voor de groei van bacteriën. Het helpt ook de huid te verzachten en onaangename geuren te neutraliseren.

-Microzilver: het wordt geleverd in de vorm van zilverionen in een uiterst effectieve vorm van microdeeltjes. Het werkt aan de oppervlakte en dringt niet door in de diepere lagen van de huid. Helpt de hygiëne, netheid en conditie van de huid van de voeten te behouden.

-Ureum: In optimale concentratie is het geschikt voor de reguliere dagelijkse verzorging, hydrateert, verfrist en maakt de huid van de voeten glad.

-Groene thee-extract: Heeft een reinigende, samentrekkende en verstevigende werking en helpt de huid van de voeten te hydrateren en te verfrissen.

-Allantoïne: Verzacht en verzacht irritaties en ondersteunt het regeneratieproces van de opperhuid.

-Complex van natuurlijke etherische oliën: De samenstelling omvat onder andere: veldmunt-, citroenschil-, groenblijvende cipres-, lavendel- en cistusolie, die een aangename geur afgeven en een verfrissend effect hebben.

Deze gel trekt snel in en laat geen vettig of vochtig laagje achter op de huid van de voeten. Het zorgt voor frisse, gladde en verzorgde voeten en de delicate geur neutraliseert onaangename geuren. Het kan elke dag worden gebruikt, ongeacht het seizoen.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid gel gelijkmatig aan op de huid van uw voeten, waarbij u zich concentreert op gebieden die bijzonder gevoelig zijn voor overmatig zweten, keratose, verharding en ruwheid, zoals hielen, zolen en tenen. Masseer de gel zachtjes in de huid van uw voeten met cirkelvormige bewegingen. Zorg ervoor dat het product grondig over het gehele oppervlak van de voeten wordt verdeeld.

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), ureum, kaliumaluin, propaandiol, glycerine, Lavandula Angustifolia ( Lavender ) bloemenwater, natriumlactaat, Camellia Sinensis ( Green Tea ) bladwater, Mentha Arvensis bladolie, Citrus Limon ( Lemon ) schilolie, Cupressus Sempervirens blad /Noten-/stamolie, Cistus Ladaniferus-olie, Lavandula Hybrida-olie, Mentha Piperita (pepermunt) bladolie, Spirulina Platensis-extract, Trehalose, Gluconolacton, Calcium , Allantoïne, Silver , Xanthaangom, Hydroxyethylcellulose, Natriumcitraat, Dinatriumfosfaat, Natriumfosfaat , Natriumfytaat, polyglyceryl-6-caprylaat, proline, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, fenoxyethanol, ethylhexylglycerine, benzylalcohol, linalool, limoneen. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

114131
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902838922323

SheFoot Superlight...

€ 5,90
group_work Toestemming voor cookies