Marion thermobeschermende haarmist 130 ml

€ 3,00
Inclusief belasting

Om de thermo-beschermende werking te versterken, wordt aanbevolen om het te gebruiken in combinatie met een haarbeschermingsmelk uit de thermo-protection-serie.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Niet op voorraad

Marion thermobeschermende haarmist 130 ml

Een speciale leave-in mist ontworpen om het haar te beschermen tijdens het stylen met een föhn, stijltang of krultang. De mistformule bevat copolymeren die een beschermende film op het haar creëren en het beschermen tegen uitdroging. Het resultaat is dat het haar sterker, flexibeler en gemakkelijker te stylen wordt. De mist geeft het haar zachtheid, elasticiteit, een gezonde uitstraling en een fluweelzachte glans. Bovendien voorkomt het dat het haar gaat kroezen en elektrificeren. Om de thermo-beschermende werking te versterken, wordt aanbevolen om het te gebruiken in combinatie met een haarbeschermingsmelk uit de thermo-protection-serie.

HOE TE GEBRUIKEN

Drogen - spray op vochtig haar vóór het drogen. Niet spoelen! Steil maken en krullen - spray op droog haar en gebruik vervolgens een stijltang of krultang. In geval van contact met de ogen, spoel ze met veel water.

SAMENSTELLING

Aqua , glycerine, propyleenglycol, amodimethicon, C12-14 Sec-Pareth 5 , C12-14 Sec-Pareth-9, cetrimoniumchloride, Peg–12 dimethicon, Peg–40 gehydrogeneerde ricinusolie, cocamidopropylbetaïne, Panthenol , parfum, hexyl Kaneel, alfa-isomethylionon, cumarine, fenoxyethanol, ethylhexylglycerine, natriumbenzoaat, decyleenglycol, caprylylglycol, citroenzuur, azijnzuur, triethanolamine De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking

114706

Specifieke referenties

ean13
5902853007081

Marion thermobeschermende...

€ 3,00
group_work Toestemming voor cookies