Etja Naturalny Olej Bio Perilla z Pachnotki 50 ml

€ 6,30
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Laatste items in voorraad

Perilla (Perilla frutescens)

Een eenjarige plant uit de muntfamilie. Ook wel Braziliaanse perilla, gecultiveerde perilla en gewone perilla genoemd. Ik treed op in gebieden als China, India, Japan, het Indiase schiereiland en Indochina. De sterk vertakte plant wordt tot 1 meter hoog. Het heeft dikke, puntige bladeren en de bloemen zijn wit met een delicate structuur. De perillavrucht, ook wel bekend als de spleet, is enkelvoudig, dubbel of meerzadig en bevat 20% tot 55% plantaardige olie.

PERILLA OLIE BIO/Perilla Ocymoides Zaadolie/

Natuurlijke, ongeraffineerde, cosmetische, koudgeperste olie van geselecteerde perillazaden. Bevat omega 3,6,9 vetzuren. Het remt de ontwikkeling van jeugdacne. ALA- en LA-vetzuren hebben anti-allergische en ontstekingsremmende eigenschappen, verhogen de weerstand tegen infecties, stimuleren de regeneratie van epitheel en bindweefsel. Effectief bij het verlichten van huidaandoeningen, brandwonden, bevriezing. Het remt degeneratieve veranderingen en keratose van de talgklieren. Daarnaast ondersteunt het de aanmaak van collageen en elastine, waardoor de huid steviger wordt en rimpels verminderen. Perfect voor alle huidtypes.

Perilla olie van Etja 's BIO Perilla is gemaakt van ecologische grondstoffen en 100% natuurlijk. Het heeft het BCS DE-ӦKO-certificaat en registratie in de CPNP-database. Dermatologisch getest product.

GEBRUIKSWIJZEN

  • kan direct 100% zonder verdunning op de huid worden gebruikt. Wrijf een paar druppels in een eerder gereinigd gezicht.
  • Bad - Giet ongeveer 10 ml olie (een eetlepel) in een badkuip gevuld met 1/3 warm water. Het bad hydrateert het lichaam zachtjes, waardoor de huid elastisch en zijdezacht aanvoelt.
  • ideaal voor haarverzorging - een kleine hoeveelheid in vochtig/droog haar wrijven, daarna wassen met een milde shampoo. Hydrateert, voorkomt gespleten haarpunten en broos haar. Speciaal ontworpen voor hoog poreus haar met een slechte conditie.
  • naast crèmes, lotions
  • aanbrengen op nagels. Versterkt de nagelplaat
  • in combinatie met essentiële oliën vormt het een uitstekende basis voor therapeutische massages - bij neuralgie, reuma en rugpijn
  • de lichte formule die rechtstreeks op het gezicht wordt aangebracht, voorkomt de groei van bacteriën die dzik veroorzaken

OPSLAG

Sluit de fles altijd na gebruik en bewaar deze op een koele en donkere plaats.

OORSPRONG

Aziatische landen

Etja cosmetische olie is een natuurproduct. De invloed van seizoensgebonden weersveranderingen kan kleine verschillen in kleur, geur en dichtheid veroorzaken.

67462
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5908310446226

Etja Naturalny Olej Bio...

€ 6,30
group_work Toestemming voor cookies