Eveline Natural Aloe Vera Multifunctionele lichaams- en gezichtsgel 100 ml

€ 3,40
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2
Niet op voorraad

familie :'Nunito Sans', schreefloos;font-size:14px;background-color:#ffffff;">

Product beschrijving

Intensief hydraterende gel op basis van 99% natuurlijke aloë vera. Het verbetert onmiddellijk de hydratatie van de huid, vermindert droogheid, ruwheid en irritatiesymptomen. Het kan zowel op het lichaam i do het gezicht worden gebruikt. Het heeft een hydro die werkt als een rustgevend en hydraterend kompres dat kalmeert en verfrist. Laat geen vette film achter. Dankzij het innovatieve Aloe Hydra-Deep System koelt en verlicht het onmiddellijk de geïrriteerde huid en versnelt het de regeneratieprocessen van de opperhuid. De aloë vera in de samenstelling is een bron van vitamine A, C en E, essentieel voor de huid, oligo-elementen en aminozuren, die verantwoordelijk zijn voor het elastischer en sterker maken van de opperhuid. Het ondersteunt de natuurlijke beschermende barrière van de huid, waardoor het de weerstand tegen de negatieve effecten van externe factoren verhoogt.

De gel kan met succes worden gebruikt als vochtinbrengende en gladmakende bodylotion, vochtinbrengende gezichtscrème, verzachtend masker, verzachtend serum of als aftersun-, ontharings- en scheerpreparaat en zorgt voor een perfecte verlichting en een aangenaam verkoelend gevoel op de huid. Dagelijks gebruik heeft een positief effect op de conditie en uitstraling van de huid.

Sollicitatie

Ultra-hydraterende lichaams- en gezichtsverzorging voor alle huidtypes, vooral de droge, zeer droge en geïrriteerde huid.

Gebruik

  • Breng de gel aan op een schone en droge huid van gezicht en/of lichaam.
  • Masseer zachtjes.

Ingrediënten (INCI)

Aloe Barbadensis Juice , Aqua ( Water ), Propaandiol, Propyleenglycol, Polysorbaat 20, Glycerine ( glycerine ), Xanthaangom, Natriumhyaluronaat ( Water ), Fenoxyethanol, Acrylaten/C10-30 Alkyl Acrylaat Crosspolymeer, Natriumhydroxide, Hydroxyacetofenon, Ethylhexylglycerine , carbomeer, kaliumsorbaat, natriumbenzoaat, citroenzuur, parfum (geur), alfa-isomethylionon, benzylsalicylaat, citronellol, limoneen, hydroxycitronellal, hexylcinnamal, linalool.

100335

Specifieke referenties

ean13
5901761983715

Eveline Natural Aloe Vera...

€ 3,40
group_work Toestemming voor cookies