Nacomi Rose gezichtsmasker Verzachtend en kalmerend 50 ml

€ 10,81
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
8
Niet op voorraad

Denk je dat de weg naar een perfecte huid niet over rozen gaat? Het is tijd om daar verandering in te brengen! Als je droomt van een stralende teint zonder vlekken en rode "spinnen", bekijk dan zeker het strong Rose Face Mask met een vleugje rozenschoonheid. Dit product is de perfecte oplossing voor mensen die worstelen met een couperosehuid en hun huid echte verlichting willen geven. We zijn ervan overtuigd dat je huid er verliefd op zal worden nadat je dit masker in je huidverzorgingsroutine hebt geïntroduceerd!

  • Kapotte haarvaatjes behoren tot het verleden
    Weersomstandigheden, onjuiste verzorging en zelfs voeding - dit zijn slechts enkele factoren die ervoor kunnen zorgen dat haarvaatjes breken. De samenstelling van het masker, verrijkt met een samenstelling die de kracht van kruiden combineert met de wonderbaarlijke eigenschappen van roos, is een bewezen middel tegen couperose. Kaasjeskruid-extract, Aziatische waternavel en muizenbes-extract met weerhaken stimuleren de microcirculatie en herstellen de elasticiteit en de juiste tonus van de bloedvaten. Een betere doorbloeding van de huid wordt gewoon gezonder, elastischer en ziet er jonger uit. Bovendien heeft het in combinatie met escin een anti-zwellend effect, regenereert en versterkt het de bloedvaten en vermindert het de neiging om te barsten.
  • Damascus rozenwater kleurt en reinigt de huid terwijl het de genezing van mee-eters versnelt. Bovendien verzacht het roodheid en irritatie en maakt het de huid gladder en gezonder. Samen met het Franse rozenextract versterkt en verstevigt het de huid, heeft het antiseptische en anti-rimpel eigenschappen. Het heeft een verzachtend effect op de ouder wordende en couperose huid en geeft glans aan een vermoeide en doffe huid.

    Kalmerend en regenererend
    Aloë-sap kleurt perfect en kalmeert ontstekingen en irritatie, waardoor onmiddellijke verlichting en verlichting ontstaat. Bovendien helpt het bij de regeneratie van de opperhuid en versnelt het de wondgenezing. Het zorgt ervoor dat de huid haar gladde en stralende uiterlijk terugkrijgt. Glycoproteïnen uit rode ginseng zijn het plantenequivalent van slakkenslijm, die samen met koper- en goudsbloemextract de huid intensief regenereren. Ze stimuleren de synthese van collageen en fibroblasten en voorkomen zo het verlies van elasticiteit en stevigheid.

  • Het hydrateren van de huid is de sleutel
    Als je je huid de juiste dosis hydratatie wilt geven, kunnen we garanderen dat dit masker het kan! Het hyaluronzuur in de compositie houdt de huid jong en beschermt haar tegen ongunstige weersomstandigheden. Bovendien hydrateert het intensief en vermindert het overmatige schilfering van de opperhuid. Het helpt de beschadigde hydrolipidenlaag te bedekken, maakt de huid onmiddellijk strakker en gladder.

    Glycerine heeft een zeer sterke hygroscopische werking. Het helpt de actieve stoffen diep in de huid door te dringen, waardoor deze van binnenuit intensief wordt gehydrateerd en gevoed. Samen met panthenol, gisteiwitten en natrium-PCA herstelt het de optimale hydratatie van de huid en helpt het deze langdurig te behouden.

    Grijp naar Rose Face Mask en laat je huid er fris en stralend uitzien zonder roodheid.

Ingrediënten (INCI): Rosa Damascena- Water , Aloe Barbadensis- Juice , Aqua , Glycerine, Disteareth-100 IPDI, Butyleenglycol, Gehydrolyseerde glycosaminoglycanen, Althaea Officinalis-wortelextract, Rosa Rugosa-bloemextract, Ruscus Aculeatus-wortelextract, Centella Asiatica -bladextract, Calendula Officinalis-bloemenextract, natriumhyaluronaat, gehydrolyseerde gistproteïne, Hyaluronic Acid , Panthenol , glycoproteïnen, ammoniumglycyrrhizaat, escine, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, natrium-PCA, dehydroazijnzuur, parfum, citroenzuur, Copper , benzylalcohol, natriumcitraat, CI 45100.

101063

Specifieke referenties

ean13
5902539710403

Nacomi Rose gezichtsmasker...

€ 10,81
group_work Toestemming voor cookies