Dermika BLOOMING SKIN Żel nawilżająco-pobudzający na okolice oczu na dzień i noc Hibiskus, Olejek z nasion kaktusa, Kofe

€ 10,60
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

Dermika Blooming Skin is een serie geïnspireerd op de botanische kracht van bloeiende hibiscusbloemen en cactuszaadolie. Deze natuurlijke extracten spelen in op de behoeften van de huid met de eerste tekenen van het verstrijken van tijd, waardoor het zijn jeugdige glans en potentiële jeugd behoudt.

HIBISCUS-EXTRACT - rijk aan organische verbindingen met een hydraterende werking. Het heeft een antioxiderende werking en ondersteunt de stevigheid en elasticiteit van de huid. Biedt een multidimensionaal revitaliserend en regenererend effect.

CACTUSZAADOLIE – verkregen door koude persing, heeft een hydraterende en gladmakende werking. Het verbetert de lipidenbarrière van de huid en voorkomt transepidermaal waterverlies (TEWL).

CAFEÏNE EN KASTANJE-EXTRACT stimuleren de microcirculatie en verminderen de symptomen van "vermoeide ogen". De gelformule is ook verrijkt met vit. E en verhelderende pigmenten voor een extra effect van een stralende en frisse huid.

GEBRUIKSAANWIJZING: Breng elke ochtend en avond aan op de huid rond de ogen en dep zachtjes met het product.

102882

Specifieke referenties

ean13
5902046765101

Dermika BLOOMING SKIN Żel...

€ 10,60
group_work Toestemming voor cookies