AA Wings of Color Lash Booster Serum 100% Natuurlijke Effect 3 ml

€ 12,60
Inclusief belasting

Ze zorgen perfect voor wimpers, hydrateren en geven glans

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

AA Wings of Color Lash Booster Serum 100% natuurlijk effect

Wimperserum, de unieke formule is ontwikkeld om het potentieel van wimpers te ontketenen. Extract van rode klaver en een cocktail van stimulerende peptiden geven ze een spectaculair uiterlijk: ze zijn langgerekt, verdikt en verdikt. Biotyna en hyaluronzuur zorgen perfect voor wimpers, hydrateren en geven glans, terwijl ze er natuurlijk uitzien.

HOE TE GEBRUIKEN

Verwijder de make-up en breng het serum vervolgens met één beweging van de applicatorborstel aan op de schone en droge huid van de oogleden langs de wimperlijn. Gebruik eenmaal per dag 's nachts of overdag. Niet in het oog gebruiken. Vermijd contact met de oogbol. Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor een van de bestanddelen van het preparaat.

SAMENSTELLING

Aqua , natriumhyaluronaat, pentyleenglycol, glycerine, butyleenglycol, hydroxyethylcellulose, myristoylhexapeptide-16, acetyltetrapeptide-3, myristoylpentapeptide-17, trifolium pratense-bloemextract, biotine, allantoïne, dextran, natriumhydroxide, ureum, dinatriumfosfaat, 1 ,2-hexaandiol, caprylylglycol, benzoëzuur, natriumbenzoaat, citroenzuur

106213

Specifieke referenties

ean13
5900116076102

AA Wings of Color Lash...

€ 12,60
group_work Toestemming voor cookies