Beauty Visage hydro vitamine gezichtsmasker 38 g

€ 3,90
Inclusief belasting

Het masker verfrist de huid intensief

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

Beauty Visage hydro vitamine gezichtsmasker 38 g

Het masker verfrist de huid intensief, onthult haar innerlijke potentieel, verzadigt met energie, verjongt intensief en zorgt voor een goed humeur. Een exclusieve formule gemaakt met 120 gemicrodoseerde ingrediënten, die vanaf de eerste seconde het hoogste niveau garanderen. De hydrogel in het masker is gebaseerd op zeealgen, die alle lagen van de huid snel en diep hydrateren. Wanneer het masker op de huid wordt aangebracht, creëert het een speciaal microklimaat waardoor de actieve ingrediënten als injecties kunnen werken en verjongingsprocessen op cellulair niveau kunnen activeren.

HOE TE GEBRUIKEN

Open de verpakking en breng het masker aan beide kanten aan op een schoon, droog gezicht. Verdeel het masker over de huid zodat het gelijkmatig aan het gezicht hecht. Verwijder na 10 minuten voorzichtig het masker, wrijf het resterende serum met licht masserende bewegingen in de huid. Voor het beste resultaat 2-3 keer per week gebruiken.

SAMENSTELLING

Aqua , Camellia Sinensis Water , Glycerine, Carrageen, Aloe Barbadensis Extract, Centella Asiatica Extract, Honey Extract, Ubiquinone, Hyaluronic Acid , Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Retinol , Collageen, Parfum, Natriumbenzoaat, Kaliumsorbaat, Sorbinezuur, CI 42090, CI 19140, Micha. De exacte en actuele samenstelling staat op de verpakking

108496

Specifieke referenties

ean13
4610117605607

Beauty Visage hydro...

€ 3,90
group_work Toestemming voor cookies