Beauty of Joseon Ginseng Cleansing Oil reiniging Make-up verwijderingsolie met ginseng 210 ml

€ 18,40
Inclusief belasting

Zuiverende make-upverwijderingsolie met ginseng

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

Beauty of Joseon Ginseng Cleansing Oil reiniging Make-up verwijderingsolie met ginseng 210 ml

Ginseng Cleansing Oil is een make-upverwijderingsolie die make-up, onzuiverheden en resten van verzorgingscosmetica effectief verwijdert. Het belangrijkste ingrediënt is sojaolie, die een verzachtende en regenererende werking heeft en een beschermende film op de huid creëert. De toevoeging van ginsengextract heeft een antioxiderende en verstevigende werking en vitamine E ondersteunt de bescherming tegen vrije radicalen. Zonnebloemolie en moringaolie lossen make-up op en verzachten en versterken de lipidenbarrière van de huid.

Dit product bevat:

-Ginsengwortelextract: heeft antioxiderende, regenererende, verstevigende eigenschappen en verbetert de bloedcirculatie van de huid.

-Sojaolie: verzacht, regenereert en elasticiseert de huid en beschermt deze tegen vochtverlies.

-Zonnebloemolie: verzacht en maakt de huid perfect glad.

-Moringazaadolie: heeft een voedende en ontstekingsremmende werking en versterkt de lipidenbarrière van de huid.

-Vitamine E: beschermt tegen vrije radicalen, versterkt de elasticiteit van de huid en voorkomt vroegtijdige veroudering.

De werking van dit product omvat het reinigen van de huid, het verwijderen van make-up en onzuiverheden, en het verzachten en gladmaken van de huid. De formule is veganistisch en geurvrij, waardoor het geschikt is voor een breed scala aan huidtypes.

HOE TE GEBRUIKEN

Masseer een hoeveelheid gelijk aan 1-2 pompdrukken in de droge gezichtshuid. Spoel vervolgens voorzichtig af met lauw water en ga verder met de tweede reinigingsfase.

SAMENSTELLING

Glycine Soja (Soja) Olie, Cetyl Ethylhexanoaat, Sorbeth-30 Tetraoleaat, Olea Europaea ( Olive ) Fruitolie, Sorbitan Sesquioleaat, Helianthus Annuus (Zonnebloem) Zaadolie, Tocoferol, Panax Ginseng Zaadolie, Ethylhexylglycerine, Eclipta Prostrata Extract, Panax Ginseng Wortel Extract, Melia Azadirachta-bladextract, Melia Azadirachta-bloemenextract, Coccinia Indica-fruitextract, Amber , Moringa Oleifera-zaadolie, Solanummelongena (aubergine) fruitextract, Curcuma Longa (kurkuma) wortelextract, Ocimumsanctum-bladextract, Corallina Officinalis-extract, Bixa Orellana Zaadolie, Panax Ginsengberry-extract, Panax Ginseng-wortelextract, Butyleenglycol, Aqua , 1,2-hexaandiol. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

116519

Specifieke referenties

ean13
8809738315866

Beauty of Joseon Ginseng...

€ 18,40
group_work Toestemming voor cookies