• Nieuw
Apis Ageless Beauty With Progeline multi-tasking Nachtgezichtscrème-masker met progeline 50 ml

Apis Ageless Beauty With Progeline multi-tasking Nachtgezichtscrème-masker met progeline 50 ml

€ 9,90
Inclusief belasting
117826

Crèmemasker is een manier voor een perfect gehydrateerde en gevoede huid

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

1
Aantal

Apis Ageless Beauty With Progeline multi-tasking Nachtgezichtscrème-masker met progeline 50 ml

Geef uw huid intensieve regeneratie en voeding terwijl u slaapt met een innovatief nachtcrèmemasker. Het bevat een geavanceerde formule met Progeline™ - een biomimetisch peptide dat het niveau van progerine verlaagt, een eiwit dat verantwoordelijk is voor huidveroudering. Gecombineerd met het liftende peptide Uplevity™ e-Lift en oliën die rijk zijn aan voedingsstoffen, ondersteunt het crèmemasker de reconstructieprocessen van de huid, waardoor een langzaam verouderingseffect wordt gegarandeerd. De huid wordt steviger, elastischer en stralender en rimpels worden zichtbaar verminderd. De samenstelling bevat ook verzachtend rozenwater, voedende avocado- en weideschuimoliën en sheaboter, die samen met vitamine E en co-enzym Q10 een sterke mix van antioxidanten vormen. Bovendien hydrateren en voeden Japanse bietenextract en vogelextract de huid intensief, waardoor deze er 's ochtends gezond uitziet.

Belangrijkste ingrediënten en hun eigenschappen:

-Progeline™: remt de productie van progerine, vermindert rimpels, verbetert de stevigheid en elasticiteit van de huid en verhoogt het vermogen om te regenereren.

-Rozenwater: Heeft ontstekingsremmende eigenschappen, verzacht irritaties, hydrateert de huid intensief.

-Avocado-olie: voedt, regenereert en versterkt de huid en zorgt voor een gezonde uitstraling.

-Sheaboter: Beschermt de huid tegen externe factoren, voedt en regenereert.

-Weideschuimolie: Bevat vitamine A en E, beschermt tegen vrije radicalen, hydrateert en verzacht de huid, zonder een vettig gevoel achter te laten.

-Uplevity™ e-Lift peptide: Versterkt de gezichtscontouren, stimuleert de aanmaak van elastine en collageen, ondersteunt de stevigheid van de huid.

-Co-enzym Q10: Verbetert de regeneratie van de huid en zorgt voor een goed lipidenniveau.

Dit crèmemasker is een manier om een perfect gehydrateerde en gevoede huid te krijgen die een jeugdige glans uitstraalt. Perfect voor gebruik 's nachts, het biedt intensieve verzorging en regeneratie terwijl u slaapt, zodat u elke ochtend kunt genieten van een mooie, gezonde huid.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng het crèmemasker aan op de gereinigde huid van gezicht, hals en decolleté. Laat het absorberen.

SAMENSTELLING

Aqua , Persea Gratissima-olie, Rosa Damascena- Water , Limnanthes Alba-zaadolie, Cetearylalcohol & Ceteareth 20, Propaandiol, Coco-Caprylaat/Capraat, Glycerine & Dextran & Trifluoracetyl Tripeptide-2, Cetylalcohol, Tetrapeptide-1, Butyrospermum Parkii-boter, Propyleenglycol, Kalanchoë Pinnata-bladextract, Callicarpa Japonica-fruitextract, Ubiquinone, Fenoxyethanol, Caprylylglycol, Xanthaangom, Tocoferol, Helianthus Annuus (Zonnebloem) Zaadolie, Parfum. De volledige, actuele samenstelling van Inci staat altijd op de verpakking

117826
slechts een paar over

Specifieke referenties

Apis Ageless Beauty With...

€ 9,90
group_work Cookie toestemming