Nacomi Anti-rimpel Peeling 85 ml

€ 6,90
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad



Nacomi Natural Face Peeling is ontworpen voor regelmatig gebruik en wordt aanbevolen aan alle actieve vrouwen die de eerste tekenen van veroudering op hun huid hebben opgemerkt. Fijne korundkristallen helpen bij het verwijderen van de dode epidermis, waardoor natuurlijke oliën en vitamine E beter in de huid doordringen en regenereren. Marula-olie hydrateert de huid perfect en versterkt deze, en zoete amandelolie is een ingrediënt dat rimpels sterk verzacht en natuurlijke regeneratieprocessen stimuleert.

Samenstelling en Eigenschappen:

arganolie
Arganolie die wordt gebruikt bij de productie van Nacomi-cosmetica heeft een gunstig effect op de huid - het kalmeert irritaties, activeert regeneratieprocessen van de opperhuid, vermindert en verenigt ondiepe littekens en rimpels. Het wordt algemeen erkend als een veilig middel voor mensen met een allergie, kalmeert de symptomen van irritatie en heeft een beschermend effect.

marula-olie

Natuurlijke marula-olie heeft een sterk versterkend effect op de huidstructuur, waardoor deze beter bestand is tegen externe factoren. De olie staat al jaren bekend als een traditioneel verjongend cosmetisch middel - het bestrijdt vrije radicalen, activeert de regeneratieve processen van de opperhuid en heeft antibacteriële eigenschappen.

Vitamine E

Vitamine van de jeugd aangebracht op de huid activeert de aanmaak van collageen in de huid, stimuleert het regenereren en maakt het elastischer. Het veegt vrije radicalen uit het lichaam, waardoor het een sterk verjongend en gladmakend effect heeft.

Zoete amandelolie

Natuurlijke zoete amandelolie die wordt gebruikt bij de productie van Nacomi-cosmetica, oliet intensief en hydrateert de opperhuid diep. De olie wordt traditioneel gebruikt in de natuurlijke geneeskunde om psoriasis en eczeem te behandelen; het wordt vooral aanbevolen voor mensen met een gevoelige, droge huid. Stimuleert de processen van natuurlijke reconstructie van microdamages, maakt rimpels en andere kleine onvolkomenheden glad

Mango -extract

Het natuurlijke mango-extract in de Nacomi anti-rimpel peeling heeft een intens gladmakend effect, verbetert de microcirculatie en stimuleert de reinigingsprocessen van de huid van gifstoffen. Het extract bevat veel waardevolle vitamines, vooral waardevol tijdens anti-rimpelbehandelingen, zoals B, C, E en provitamine A.

korund

Korund is een ingrediënt dat de huid exfolieert en regeneratie stimuleert. Het reinigen van de huid van het gezicht met cosmetica op basis van korund helpt de huid zachtjes te reinigen, waardoor natuurlijke oliën beter worden opgenomen en de huid actiever voeden.

Macadamia-olie

Olie gemaakt van de zoetste noten ter wereld is een van de meest gewaardeerde natuurlijke cosmetica. Het is perfect in de strijd tegen rimpels en littekens, omdat het snel door de huid wordt opgenomen en deze hydrateert, waardoor de regeneratieprocessen van de opperhuid worden gestimuleerd. Dankzij het vermogen om in de diepe huidlagen door te dringen, heeft het een sterk gladmakend en verjongend effect. Het hoge gehalte aan de antioxidant - tocotriënol - helpt bovendien om de huid er jong uit te laten zien.

03555

Specifieke referenties

ean13
5901878681276

Nacomi Anti-rimpel Peeling...

€ 6,90
group_work Toestemming voor cookies