Biotebal Men Szampon do włosów przeciw wypadaniu włosów 200 ml

€ 10,20
Inclusief belasting

Shampoo tegen haaruitval

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

Biotebal Men Shampoo tegen haaruitval 200 ml

Shampoo tegen haaruitval, dankzij het gebruik van de Inno-Bimexinum-formule, aangepast aan de behoeften en problemen van mannen, biedt een drievoudige werking: het remt haaruitval, maakt het haar dikker en versterkt het. Inno-Bimexinum bevat Kopexil, dat het aantal lege haarzakjes vermindert en de anagene fase van de levenscyclus van het haar verlengt. Biotyna in de shampoo reguleert het werk van talgklieren, versterkt, voedt en regenereert het haar. Saw palmetto - een plant die haaruitval vermindert. Prebiotica reguleren de juiste microflora van de hoofdhuid. Cafeïne verbetert de conditie van het haar, waardoor het beter bestand is tegen externe factoren. Menthol verkoelt en verfrist. De shampoo reinigt zacht maar grondig de hoofdhuid en het haar. De cosmetica herstelt de natuurlijke balans, waardoor de hoofdhuid wordt gehydrateerd en het haar pluizig wordt. Irriteert de hoofdhuid niet. Na gebruik van de shampoo is het haar sterker, dikker, glanzend, goed verzorgd en niet geëlektrificeerd. Bij systematisch gebruik van het product verbetert de conditie van de hoofdhuid en het haar zichtbaar. Het heeft voedende, regenererende, versterkende en anti-roos eigenschappen.

Anti-haaruitval shampoo, aanbevolen voor:

overmatig haarverlies,

de eerste symptomen van mannelijke kaalheid,

vettig haar,

roos, met het probleem van haaruitval,

product bedoeld voor dagelijkse verzorging.

HOE TE GEBRUIKEN

Verspreid een kleine hoeveelheid shampoo op vochtig haar, masseer zachtjes gedurende 2-3 minuten. Spoel daarna grondig uit. Herhaal indien nodig. Voor een optimaal resultaat kan het gedurende 3-6 maanden dagelijks worden gebruikt.

SAMENSTELLING

Aqua , natriummyrethsulfaat, ammoniumlaurylsulfaat, glycerine, laurylglucoside, natriumchloride, propyleenglycol, cocamidopropylbetaïne, PEG-120 methylglucosedioleaat, cafeïne, biotine, Mentha Piperita-bladolie, diaminopyrimidineoxide, Serenoa Serrulata-fruitextract, menthol, Inuline, alfa-glucan-oligosaccharide, hexamidinediisethionaat, melkzuur, parfum, polyquaternium-10, natriumhydroxide, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat.

100798

Specifieke referenties

ean13
5903060614734

Biotebal Men Szampon do...

€ 10,20
group_work Toestemming voor cookies