L'biotica Multi Protection huidverzorging Dermo -behandeling Gezichtscrème SPF50 tegen fotoveroudering 35 ml

€ 14,80
Inclusief belasting

De crème helpt ook de huid gladder te maken, rimpels te verminderen en de algehele conditie te verbeteren

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
4

L'biotica Multi Protection care Dermo -treatment Gezichtscrème SPF50 tegen fotoveroudering 35 ml

Care Dermo-Treatment Against Photoaging is een lichte dagcrème met SPF 50-filter, die effectieve bescherming biedt tegen de schadelijke effecten van zonnestraling en andere factoren die het huidverouderingsproces versnellen. Hier zijn de belangrijkste kenmerken en voordelen van het gebruik ervan:

-Hoge bescherming SPF 50: het product bevat een geavanceerd filtercomplex dat een zeer hoge bescherming biedt tegen UVA-, UVB-, IR-straling en blauw HEV-schermlicht dat wordt uitgestraald door computer- en smartphoneschermen. Deze uitgebreide actie beschermt tegen schade aan DNA en huidcelstructuren die kenmerkend zijn voor het fotoverouderingsproces.

-Antioxidantcomplex (vitamine C en E): deze antioxidanten helpen vrije radicalen te bestrijden, ondersteunen de collageensynthese en verminderen de intensiteit van verkleuring.

-Stabiele vorm van vitamine C: Een stabiele vorm van vitamine C helpt de huidtint te egaliseren en de algehele conditie te verbeteren.

-Multiprotective Formula: Dankzij de geavanceerde formule biedt de crème effectieve bescherming tegen rimpels, verkleuring en andere tekenen van fotoveroudering.

-Lichte consistentie: De crème heeft een lichte consistentie die snel wordt opgenomen en geen ego film achterlaat op de huid.

Beoogd gebruik: Het product is geschikt voor gebruik op alle huidtypes, vooral voor mensen die gevoelig zijn voor verkleuring.

Door het gebruik van deze crème wordt uw huid goed beschermd tegen de schadelijke effecten van zonnestraling en andere factoren. Het product helpt ook de huid glad te maken, rimpels te verminderen en de algehele conditie te verbeteren. Het is de perfecte basis voor make-up.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een geschikte hoeveelheid crème aan op de gereinigde gezichtshuid, vermijd het gebied rond de ogen. Gebruik elke ochtend.

SAMENSTELLING

Aqua , Octocryleen, Dicaprylylether, Dibutyl Adipaat, Ethylhexyl Triazon, Bis-Ethylhexyloxyfenol Methoxyfenyl Triazine, Glycerylstearaat, Dicaprylylcarbonaat, Titaniumdioxide (nano), Kaliumcetylfosfaat, Trehalose, Dimethicon, PEG-100 Stearaat, Glycerine, 3-O-Ethyl Ascorbic Acid , cafeïne, cetearylalcohol, tocoferylacetaat, mangiferine, Magnesium , zinkgluconaat, Copper , nonapeptide-1, natriumhyaluronaat, hydroxyethylureum, polyacrylaat-crosspolymeer-6, natriumlactaat, tocoferol, lecithine, silica, natriumcitraat, Hydroxyacetofenon, Fenoxyethanol, Ethylhexylglycerine, Citroenzuur, Parfum. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

113004
a lot

Specifieke referenties

ean13
5900116093178

L'biotica Multi Protection...

€ 14,80
group_work Toestemming voor cookies