Wars Expert for Men 4in1 Douchegel 300 ml

€ 4,01
Inclusief belasting

4in1 douchegel

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

Wars Expert for Men 4in1 Douchegel 300 ml

4in1 Clean Power douchegel is een uitstekend product voor mannen dat zorgt voor een uitgebreide reiniging en verzorging van haar, baard, gezicht en lichaam. De formule van deze gel is ontwikkeld met de specifieke behoeften van de mannenhuid en het haar in gedachten. Bevat cactusvijg- en aloë-extract, die verzachtende en regenererende eigenschappen hebben. Dankzij de 4-in-1-functie is deze douchegel uiterst veelzijdig en praktisch. Reinigt het haar effectief, waardoor het zacht en glad wordt. Maakt de baard glad en zorgt voor de juiste verzorging. Het reinigt het gezicht, verwijdert onzuiverheden en overtollig talg en hydrateert tegelijkertijd de huid zachtjes. Bovendien reinigt het het hele lichaam grondig, waardoor een gevoel van frisheid en comfort ontstaat.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de gel aan op vochtig haar, baard, gezicht en lichaam. Masseer zachtjes tot schuim ontstaat. Spoel grondig af met warm water.

SAMENSTELLING

Aqua , natriumlaurethsulfaat, glycerine, natriumchloride, cocamidopropylbetaïne, Opuntia Ficus-Indica- Juice , Aloe barbadensisbladsap, xylitylglucoside, anhydroxylitol, xylitol, glucose, guarhydroxypropyltrimoniumchloride, dinatriumedta, dinatriumfosfaat, benzofenon-4, citroenzuur , Natriumbenzoaat, Kaliumsorbaat, CI 19140, CI 42090, Parfum, Benzylbenzoaat, Limoneen, Linalool. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112095

Specifieke referenties

ean13
5900793048324

Wars Expert for Men 4in1...

€ 4,01
group_work Toestemming voor cookies