• Nieuw

HaarProbeer wie is zij? Lamellair water 100 ml

€ 12,60
Inclusief belasting

Haarconditioner met lamellaire watertechnologie

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

HaarProbeer wie is zij? Lamellair water 100 ml

Haarconditioner met lamellaire watertechnologie is een revolutionair product dat uw haar intens glad maakt, glanst en buitengewoon zacht maakt. De vloeibare consistentie verandert, wanneer aangebracht op nat haar en ingewreven, in een lichte emulsie, die een zachte warmte genereert. De conditioner is gebaseerd op een rijke hoeveelheid olie-ingrediënten en vult snel de lipiden in de haarschacht aan, waardoor zelfs de meest weerbarstige lokken effectief worden gladgemaakt en verzorgd. Bovendien vergemakkelijkt het het kammen en stylen zonder het haar te verzwaren. Dankzij dit krijgt je haar een banketeffect, verrukkelijk van glans en zachtheid. Bijkomend voordeel is de handige verpakking met applicator. Door dit product te kopen steunt u de stichtingen Seedballs Kenya en ReSea Project. Houd er echter rekening mee dat de conditioner bij lage temperaturen kan bevriezen, wat een verandering in de consistentie kan veroorzaken. Wanneer het terugkeert naar kamertemperatuur, krijgt het zijn vloeibare vorm terug en behoudt het zijn buitengewone eigenschappen.

HOE TE GEBRUIKEN

Na het wassen met shampoo aanbrengen op vochtig haar en de hoofdhuid vermijden. Masseer gedurende 5 seconden om een lichte emulsie te creëren en spoel vervolgens uit. Vermijd contact met de ogen. Het is normaal dat u tijdens het aanbrengen hitte ervaart. Gebruik één keer per 7-10 dagen.

SAMENSTELLING

Propyleenglycol, alcohol denat., myristylalcohol, Aqua , polysorbaat 20, behentrimoniumchloride, C9-12-alkaan, cetrimoniumchloride, C13-15-alkaan, capryl/caprinezuurtriglyceride, parfum, isopropylalcohol. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

116526
a lot

Specifieke referenties

ean13
5903991666352

HaarProbeer wie is zij?...

€ 12,60
group_work Toestemming voor cookies