Ziaja Kastanje Been Gel 100 ml

€ 2,70
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
3
Dostępny

familie :'Nunito Sans', schreefloos;font-size:14px;background-color:#ffffff;">

Product beschrijving

Kastanje Ziaja beengel is een actieve gel met een verzachtende en verfrissende werking, aanbevolen voor gebruik bij aandoeningen zoals vermoeide benen, zware benen of zwellingen. De gel verkoelt en verzorgt de huid van de benen en verwijdert vermoeidheid, waardoor een gevoel van opluchting en ontspanning ontstaat.

Kastanjebeengel - actieve ingrediënten

  • Rijk aan flavonoïden, natuurlijk paardenkastanje-extract, dat de efficiënte bloedstroom in de bloedvaten ondersteunt, hun wanden afdicht, de kwetsbaarheid vermindert en de elasticiteit herstelt, en ook zwelling en oedeem van de benen voorkomt.
  • pantenol in de gel hydrateert en voedt de huid en heeft een positief effect op de conditie. Het kalmeert irritaties en voorkomt de vorming ervan.

Ziaja gel trekt gemakkelijk in, laat geen plakkerig laagje achter op de huid en is efficiënt in gebruik. De veganistische formule bevat 93% ingrediënten van natuurlijke oorsprong.

Sollicitatie

  • De gel wordt aanbevolen voor mensen die langdurig staan of zitten, vatbaar zijn voor zwelling van de benen, last hebben van zwelling en vermoeide benen bij warm weer.
  • Voor gebruik op gezwollen plekken en bij zware benen.

Gebruik

Hoe kastanje Ziaja beengel gebruiken?

Aanbrengen op de huid en licht inmasseren, beginnend onder het gebied van de aandoening.

Ingrediënten (INCI)

Ziaja kastanjegel - leer de samenstelling kennen

Aqua ( Water ), propyleenglycol, Aesculus hippocastanum ( Chestnut ) zaadextract ( extract van kastanjeschors ), glycerine ( glycerine ), carbomeer, Panthenol ( panthenol ), fenoxyethanol, ethylhexylglycerine, parfum (geur), hexylkaneel, citronellol, eugenol, Linalool, alfa-isomethylionon, natriumhydroxide.

Extra informatie

  • Veganistisch product.
  • Dermatologisch en allergologisch getest.
02939
a lot

Specifieke referenties

ean13
5901887010456

Ziaja Kastanje Been Gel 100 ml

€ 2,70
group_work Toestemming voor cookies