Apis Raspberry Lippen Suiker Lippen Peeling 10 ml

€ 6,80
Inclusief belasting

Verbetert de stevigheid van de liphuid en herstelt de elasticiteit ervan

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
4

Apis Raspberry Lips Peeling 10 ml

Suikerpeeling met een sensuele frambozengeur is een cosmetica die je lippen helpt een gezond en zacht uiterlijk te herstellen. Regelmatig gebruik van deze peeling zorgt ervoor dat u kunt genieten van een gehydrateerde en stevige huid. Het product bevat deeltjes rietsuiker en gevriesdroogde frambozen die de opperhuid zachtjes exfoliëren en uitdroging voorkomen.

Belangrijkste eigenschappen:

-Amandelolie: Verbetert de stevigheid van de liphuid en herstelt de elasticiteit ervan.

-Rijstwas: Creëert een occlusieve laag op het oppervlak die beschermt tegen overmatige verdamping van water van het huidoppervlak.

-Sheaboter: Voedt, regenereert en beschermt de lippen tegen externe factoren.

-Frambozenzaadolie: Vertraagt huidverouderingsprocessen, heeft antibacteriële eigenschappen.

-Zonnebloemolie: heeft ontstekingsremmende en antioxiderende eigenschappen, versterkt de natuurlijke beschermende barrière van de huid. Bovendien verzacht en regenereert het de opperhuid.

Suikerpeeling met frambozengeur is een perfecte manier om de huid van je lippen mooi en verzorgd te houden. Suikerdeeltjes gecombineerd met natuurlijke oliën en boter zorgen ervoor dat je lippen gehydrateerd, glad en aangenaam aanvoelen.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de peeling met een spatel aan op de gereinigde liphuid. Masseer zachtjes in cirkelvormige bewegingen en verwijder het overtollige product met een wattenschijfje of spoel af met lauw water. Gebruik 1-2 keer per week.

SAMENSTELLING

Sucrose, Butyrospermum Parkii-boter, parfum, propaandiol, Oryza Sativa-zemelenwas, Cetearylalcohol en Ceteareth 20, Prunus Amygdalus Dulcis ( Sweet Almond ) olie, glycerine, Rubus Idaeus (frambozen) zaadolie, gevriesdroogd frambozenpoeder, Xylitol, fenoxyethanol, caprylyl Glycol, Cetylalcohol, Tocoferol, Helianthus Annuus (Zonnebloem) Zaadolie, CI 14720. De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking.

112330
a lot

Specifieke referenties

ean13
5901810050153

Apis Raspberry Lippen...

€ 6,80
group_work Toestemming voor cookies