Apis Intime Care Intiem hygiëneschuim 150 ml

€ 7,90
Inclusief belasting

Geeft een gevoel van comfort en verfrissing

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
6

Apis Intime Care Intiem hygiëneschuim 150 ml

Delicaat schuim voor de dagelijkse verzorging en hygiëne van intieme gebieden is een product verrijkt met natuurlijk rozenhydrolaat, dat langdurig een gevoel van frisheid en comfort geeft. Dit schuim is een uitstekende keuze voor een zachte reiniging van intieme zones, zonder irritatie te veroorzaken dankzij natuurlijke reinigingsstoffen.

De belangrijkste ingrediënten en eigenschappen van het product zijn:

-Natuurlijk rozenhydrolaat: geeft een gevoel van comfort en verfrissing.

-Melkzuur: Zorgt voor het natuurlijke microbioom van intieme gebieden en ondersteunt de beschermende barrière van de huid.

-Inuline met hyaluronzuur: Hydrateert en voorkomt een gevoel van droogheid en ongemak.

-Cranberry-, aloë- en d- panthenol extracten: ze verzachten irritaties, regenereren de opperhuid en helpen het slijmvlies weer op te bouwen.

Dit schuim handhaaft de fysiologische pH van de huid in de intieme gebieden, wat belangrijk is voor het behouden van een gezond microbioomevenwicht. Het product is dermatologisch getest onder toezicht van een gynaecoloog, wat een veilig gebruik garandeert. Dit is een perfecte manier om elke dag voor de hygiëne en het comfort van gevoelige intieme gebieden te zorgen.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng het schuim aan op een vochtige huid en was de intieme delen voorzichtig. Spoel af met warm water.

SAMENSTELLING

Aqua , Rosa Damascena Water , dehydroazijnzuur, cocamidopropylbetaïne, kokosglucoside, melkzuur, Aloe -extract, D-panthenol, natriumhyaluronaat, inuline, fenoxyethanol, caprylylglycol, cranberry-extract. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

114225
a lot

Specifieke referenties

ean13
5901810050467

Apis Intime Care Intiem...

€ 7,90
group_work Toestemming voor cookies