Love Bar Body Peeling Cube Actieve Kool & Limoen 2x30 g

€ 4,62
Inclusief belasting

Reinigende gezichts- en lichaamsbar. Het is geconcentreerd en vol met natuurlijke essentiële oliën

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

BESCHRIJVING
Reinigingskubus voor gezicht en lichaam. Het is geconcentreerd en vol natuurlijke essentiële oliën.

Peeling is gemaakt van uitsluitend natuurlijke ingrediënten met intensief verfrissende en reinigende eigenschappen. Het bevat karitéboter, die perfect verzorgt, voedt en zachtheid geeft. Daarnaast bevat het geactiveerde houtskool uit bamboe, die de opperhuid verfrist en verstevigt.

Essentiële oliën, die deel uitmaken van de peeling, stimuleren, geven energie en hebben een aromatherapeutische werking.

Peeling is ideaal voor alle huidtypes.

HOE TE GEBRUIKEN

Maak de enkel en het lichaam nat met warm water. Wrijf de kubus in je handen tot het schuimt en was daarna je lichaam zoals gewoonlijk. Spoel rijkelijk.

SAMENSTELLING

Natriumcocoylisethionaat* (afgeleid van Coconut ), cetearylalcohol** (afgeleid van kokosolie), natriumcocosulfaat** (afgeleid van kokosolie), cetylalcohol** (afgeleid van kokosolie), Butyrospermum Parkii (shea ) Boter**(afgeleid van Shea Butter), Aqua *, Citrus Limon Peel Oil***(afgeleid van Lemon ), Glycerine**(afgeleid van Plantaardige Olie), Cocoyl Methyl Glucamide**(afgeleid van Kokosolie), Gluconolacton** (afgeleid van maïs), Cocos Nucifera (kokosnoot) olie** (afgeleid van kokosolie), Vitis Vinifera (druiven) zaadolie* (afgeleid van druivenpitten), houtskoolpoeder* (afgeleid van Bamboo ), Citrus Aurantifolia ( Lime )olie***(afgeleid van limoenvruchten), natriumbenzoaat, citroenzuur*, sorbinezuur*, citral***, limoneen***.

104416

Specifieke referenties

ean13
5907653811067

Love Bar Body Peeling Cube...

€ 4,62
group_work Toestemming voor cookies