Uzdrovisco plant Rimpelvuller voor gezicht, hals, decolleté en onder de ogen Kurkuma 50 ml

€ 17,61
Inclusief belasting

Het rijke serum is perfect voor mensen met een rijpere huid

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2
Niet op voorraad

Uzdrovisco plant Rimpelvuller voor gezicht, hals, decolleté en onder de ogen Kurkuma 50 ml

Het rijke serum is ideaal voor mensen met een rijpere huid die op zoek zijn naar een effectief product dat rimpels helpt stimuleren, verstevigen en verminderen, zowel op het gezicht als op meer gevoelige plekken, zoals de ogen, de nek en het decolleté. Als je ervan houdt dat het gemakkelijk aan te brengen is, ale tegelijkertijd rijk aan natuurlijke plantaardige ingrediënten, dan zal dit serum misschien aan je verwachtingen voldoen. Dit is waarom je het zou moeten proberen:

-Curcumine: Dit is een krachtig gezondheidsbevorderend ingrediënt met sterke ontstekingsremmende eigenschappen en werkt als een antiradicalenschild, waardoor de processen van huidverslapping en rimpelvorming worden geremd, zowel op cellulair niveau als op het huidoppervlak. Het heeft een verzachtende werking, verheldert de huid en egaliseert de kleur. Het helpt ook de diepte van rimpels te verminderen. Dankzij de innovatieve fito wordt curcumine diep in de opperhuid afgeleverd.

-Acaciacollageen: dit ingrediënt creëert een hydraterende en versterkende vacht, die rimpels helpt verminderen.

-Hyaluronische hydratatiespons: Het is een natuurlijk waterreservoir voor de huid. In dit serum wordt het op unieke wijze gecombineerd met multimoleculair hyaluronzuur en Scandinavische algen, wat zorgt voor een intense hydratatie en het opvullen van rimpels.

-Zijdeboom: Het extract van deze plant gaat de afbraak van collageen effectief tegen, waardoor de contractiliteit van de eiwitten wordt verbeterd, waardoor huidverslapping wordt voorkomen. Vermindert rimpels, verbetert de stevigheid en verjongt het uiterlijk van de huid.

Het serum bevat ook plantaardige biosuikers die de zichtbaarheid van rimpels verminderen, sheaboter, squalaan, avocado-olie, druivenolie, olijfolie-esters, bèta-sitosterol en vitamine E, die bovendien de huidverzorging ondersteunen. De effecten van het gebruik van dit serum zijn onder meer een merkbare vermindering van rimpels, verbetering van het uiterlijk en de conditie van de huid op het gezicht, de hals, het decolleté en onder de ogen. De huid wordt gladder, steviger en gehydrateerd. Het vermindert tekenen van vermoeidheid, is geschikt onder make-up en bevat maar liefst 98% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Het is bovendien een veganistisch product, waardoor het geschikt is voor veel verschillende huidbehoeften.

HOE TE GEBRUIKEN

Iedere ochtend en/of avond aanbrengen op de gereinigde huid van gezicht, hals, decolleté en onder de ogen. Het kan alleen worden gebruikt of, bij een veeleisendere huid, ook onder de crème

SAMENSTELLING

Aqua , glycerine, pentyleenglycol, gehydrogeneerde ethylhexylolivaat, squalaan, Butyrospermum Parkii-boter, coco-caprylaat/capraat, silica, glycerylstearaatcitraat, Shorea Stenoptera-boter, Vitis Vinifera-zaadolie, Helianthus annuus-zaadolie, gehydrogeneerde onverzeepbare olive , curcumine, Natriumgeacetyleerd hyaluronaat, Natriumhyaluronaat, Natriumhyaluronaat crosspolymeer, Gehydrolyseerd natriumhyaluronaat, Darutoside, Curcuma longa wortelstokextract, Caesalpinia spinosa fruitextract, Kappaphycus alvarezii-extract, Albizia julibrissin-schorsextract, Acacia seyalgomextract, Xanthaangom, Lysolecithine, Sclerotiumgom, Hosphatidylcholine , Pullulan, Propaandiol, Arginine, Tocoferol, Beta-sitosterol, Squaleen, Glycine soja-olie, Mononatriumcitraat, Tetranatriumglutamaatdiacetaat, Citroenzuur, Benzylalcohol, Dehydroazijnzuur, Ethylhexylglycerine, Natriumbenzoaat, Kaliumsorbaat, Parfum. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

113231

Specifieke referenties

ean13
5903178701722

Uzdrovisco plant...

€ 17,61
group_work Toestemming voor cookies