Isana Roll-on Hydro Booster Oogcrème 15 ml

€ 5,00
Inclusief belasting

Deze roll-on hydrateert de huid onmiddellijk en intens

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2
Niet op voorraad

Isana Roll-on Hydro Booster Oogcrème 15 ml

Hydro Booster Eye Roll-On is een parfumvrij, lichtgewicht en snel absorberend hydraterend huidverzorgingsproduct dat speciaal is ontwikkeld om vermoeide en gevoelige ooggebieden te revitaliseren. Deze roll-on hydrateert de huid onmiddellijk en intens voor een volledig ontwaakte look. De formule van het product bevat puur hyaluronzuur, aloë vera en cafeïne, die een revitaliserende werking hebben. Deze ingrediënten hydrateren de huid rond de ogen intens en verminderen fijne lijntjes veroorzaakt door uitdroging. Hierdoor wordt de oogzone glad en stralend fris. Bovendien werken Centella Asiatica extracten en gisteiwit samen met de verkoelende massagebal, wat een onmiddellijk verfrissend effect heeft en de bloedsomloop bevordert. Dit heeft dan weer een positief effect op donkere kringen en wallen. Hydro Booster Eye Roll-On hydrateert onmiddellijk de oogcontour voor een gerevitaliseerde look. Dankzij de lichte formule en handige roll-on applicator is het gemakkelijk in gebruik en ideaal voor dagelijkse verzorging. Hiermee kunt u de vermoeide huid rond de ogen verfrissen en hydrateren, en er glans en glans aan toevoegen.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng elke ochtend en avond, na het reinigen van de huid, de roll-on rond de ogen aan. Ook ideaal als make-upbasis. Als de bal niet meer draait, maak hem dan voorzichtig schoon met een cosmetisch tissue.

SAMENSTELLING

Aqua , Glycerine, Butyleenglycol, Sorbitol, Betaïne, Beta Vulgaris Wortelextract, Fructooligosacchariden, Aloe Barbadensis Juice , Natriumhyaluronaat, Panthenol , Cafeïne, Escine, Melkzuur, Ruscus Aculeatus Wortelextract, Biosaccharide Gum-1, Centella Asiatica Bladextract, Gehydrolyseerd gisteiwit, Calendula Officinalis-bloemextract, fenoxyethanol, xanthaangom, kaliumlactaat, ethylhexylglycerine, natriumhydroxide, ammoniumglycyrrhizaat, natriumcitraat. De actuele samenstelling staat op de productverpakking

111416

Specifieke referenties

ean13
4305615838281

Isana Roll-on Hydro Booster...

€ 5,00
group_work Toestemming voor cookies