Eveline Hand Nail Therapy Professional - SOS paraffine handbehandeling 7 ml

€ 1,10
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2
Niet op voorraad

SAUS De paraffine voedende en regenererende behandeling voor de handen heeft een onmiddellijk effect het effect van mooie en verzorgde handen - zoals in een schoonheidssalon. Peeling dankzij unieke peelingkristallen en de inhoud van de ingrediënten actief exfolieert perfect eeltige, dode epidermis, waardoor de handen perfect glad en delicaat blijven. Innovatieve formule van zorgvuldig geselecteerde ingrediënten stimuleert natuurlijke processen biologische processen die plaatsvinden in de opperhuid, waardoor de celvernieuwing wordt versneld. Al na de eerste toepassing voelen de handen en de huid fluweelzacht aan optimaal gehydrateerd, gespannen en elastisch.

Professioneel verwarmend masker voor de droge en schrale handhuid op basis van paraffine en bijenwas is een innovatieve behandeling die sluit vocht in de huid, waardoor het diep regenereert en droge en droge huid voedt beschadigde handhuid. De unieke formule hydrateert en verjongt langdurig gevoelige huid, verheldert vlekken en verkleuringen. Olie-extracten van aloë vera en goudsbloem regenereren, versterken en kalmeren effectief irritatie. Karitéboter voedt, voedt en hydrateert intensief.

Voorzichtig verwarmende formule verbetert de bloedsomloop en opent de poriën, waardoor laat werkzame stoffen diep in de huid doordringen.

Handschoenen helpen om de warmte langer vast te houden, waardoor de actieve ingrediënten 100% kunnen worden opgenomen.

Na de behandeling wordt de huid van de handen gehydrateerd en geregenereerd en worden de nagels versterkt.

Dermatologisch getest product.

 

03804

Specifieke referenties

ean13
5907609372581

Eveline Hand Nail Therapy...

€ 1,10
group_work Toestemming voor cookies