Ronney Professional Holo Shine Star Energizing Shampoo voor geverfd en dof haar Babassu Oil 1000 ml

€ 4,90
Inclusief belasting

Energieke shampoo met voedende Babassu-olie, een uitstekend product voor de verzorging van geverfd en dof haar.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2

Ronney Professional Holo Shine Star Energizing Shampoo voor gekleurd en mat haar Babassu Oil 1000 ml

Energizing shampoo met voedende Babassu-olie is een uitstekend product voor de verzorging van geverfd en dof haar. Babassu-olie, het belangrijkste actieve ingrediënt, maakt het haar glad, voedt en regenereert. Het bevat ook een schat aan mineralen en vitamines, waaronder vitamine E met antioxiderende eigenschappen en fytosterolen, die een gunstig effect hebben op de gezondheid van de hoofdhuid en het haar. Deze shampoo is ideaal voor het dagelijks wassen en basisverzorging van haar dat zijn gezonde glans heeft verloren, vooral als het geverfd en dof is.

HOE TE GEBRUIKEN

Verdeel een kleine hoeveelheid shampoo over nat haar, masseer het hoofd zachtjes gedurende 1-2 minuten en spoel je haar daarna grondig uit. Herhaal de actie indien nodig.

SAMENSTELLING

Aqua , cetearylalcohol, cetrimoniumchloride, orbignya oleifera zaadolie, dmdm hydantoïne, parfum, glycerylstearaat, cyclopentasiloxaan, dimethicon, benzylsalicylaat, ethylhexylpalmitaat, citroenzuur, tocoferol. De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking.

112820
a lot

Specifieke referenties

ean13
5060589156838

Ronney Professional Holo...

€ 4,90
group_work Toestemming voor cookies