Ronney Professional revitaliserende Shampoo voor dun en verzwakt haar Vitamin Complex 1000 ml

€ 4,60
Inclusief belasting

Dit is een geweldige manier om je haar en hoofdhuid gezond te houden

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2

Ronney Professional revitaliserende Vitamin Complex Shampoo voor dun en verzwakt haar 1000 ml

Revitaliserende shampoo is een uitstekende keuze voor mensen die het gezonde uiterlijk en de conditie van hun haar willen herstellen, vooral als het dun en verzwakt is. Dit is waarom je het zou moeten proberen:

-Vitaminecomplex: De shampoo bevat een combinatie van twee belangrijke vitamines: E en C. Vitamine E staat bekend om zijn anti-verouderings- en voedende effecten. Het helpt het haar vanaf de wortels tot aan de punten te versterken en eventuele schade te herstellen. Vitamine C helpt de haarschubben te sluiten, geeft het een glanzend uiterlijk en beschermt het tegen beschadiging.

-Antioxidanten: Zowel vitamine E als C zijn krachtige antioxidanten die vrije radicalen bestrijden. Dit gaat het verouderingsproces van haar en hoofdhuid tegen, waardoor hun jeugdige uitstraling behouden blijft.

-Voeding en versterking: Vitamine E voedt het haar, ondersteunt de groei van nieuwe lokken en voorkomt verzwakking ervan. Gecombineerd met vitamine C helpt de shampoo het haar van binnenuit te versterken, waardoor het een gezonde uitstraling krijgt.

-Glans en bescherming: Vitamine C sluit de haarschubben, waardoor het haar glanzender wordt en minder gevoelig is voor mechanische schade en externe factoren.

Dankzij deze shampoo krijgt je haar vitaliteit, glans en bescherming tegen schadelijke externe factoren.

HOE TE GEBRUIKEN

Masseer de shampoo in nat haar, was het en spoel het grondig uit.

SAMENSTELLING

Aqua , natriumlaurethsulfaat, cocamidopropylbetaïne, natriumchloride, cocamide DEA, glycerine (glyerine), tocoferylacetaat (vitamine E), ascorbinezuur (vitamine C), parfum, polyquaternium-7, tetranatrium-EDTA, citroenzuur, natriumbenzoaat, kalium Sorbate, Linalool. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112794
a lot

Specifieke referenties

ean13
5060589154650

Ronney Professional...

€ 4,60
group_work Toestemming voor cookies